Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω»

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια μου και περί...

Τα ανατριχιαστικά λόγια της 28χρονης στην δικηγόρο της

Να συνέλθει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά προσπαθεί η 28χρονη μητέρα δύο παιδιών μετά την κακοποίηση που υπέστη από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κόρινθο. Μια ιστορία φρίκης και ενδοοικογενειακής βίας που προκαλεί οργή.

Η δικηγόρος της 28χρονης, Χριστίνα Παναγή μιλώντας στο MEGA περιέγραψε όλα όσα της είπε για το περιστατικό και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

«Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της, υποχωρούν τα τραύματα αλλά φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Βίωσε τον απόλυτο τρόμο. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση».

 
Υπήρχε χειροδικία και πριν από τον χωρισμό, η οποία δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης. Δεν έμεναν μαζί τους τελευταίους 6 μήνες», ανέφερε η κα Χριστίνα Παναγή και πρόσθεσε:

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, την πήρε μαζί του στο σπίτι του. Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: ««Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω». Δεν έχει εγκαύματα στο κεφάλι, όσον αφορά στο ότι επιχείρησε να την κάψει».

«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της», κατέληξε η δικηγόρος.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

πηγή in.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις