Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ταυτοποιήθηκε ο «πρωταγωνιστής» του περιστατικού σε κλαμπ

Πάτρα: Ταυτοποιήθηκε ο «πρωταγωνιστής» τ...

Ανησυχία και προβληματισμός στο χώρο της νύχτας

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί το τρίτο περιστατικό μέσα σε δεκαπέντε μέρες σε κλαμπ της Πάτρας.
Τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου, σε κλαμπ της Πάτρας, σημειώθηκε διαπληκτισμός ανάμεσα σε πολίτη και εργαζόμενους του κλαμπ, γεγονός που συνεχίστηκε και εκτός… καταστήματος.
Για το περιστατικό μέχρι χθες δεν είχε γίνει επίσημη καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία ωστόσο μετά το δημοσίευμα διερεύνησε το περιστατικό και έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία του πρωταγωνιστή του επεισοδίου. Πρόκειται για άτομο γνώριμο στις διωκτικές αρχές, σε βάρος του οποίου όμως δεν υπήρξε αναφορά από κανέναν από τους παθόντες.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός φέρεται να πήγε στο κλαμπ και να ζήτησε εξηγήσεις από τους εργαζόμενους γιατί δεν εξυπηρετήθηκαν πρόσωπα που πήγαν για διασκέδαση και επικαλέστηκαν το όνομα του και μάλιστα φέρεται να φορούσε και αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ήταν και οπλισμένος.
Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά την αύξηση των συμβάντων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα καλείται να εντείνει τους ελέγχους για να αποτραπεί κλιμάκωση φαινομένων που μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις.

*Εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις