Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τεχνολογία και διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα

Τεχνολογία και διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Το ποντάρισμα στα αθλήματα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα από την αρχαιότητα. Για παράδειγμα, ο στοιχηματισμός συνέβαινε συχνά στην Αρχαία Ρώμη, όπου οι Ρωμαίοι μπορούσαν να ποντάρουν χρήματα σε αγώνες αρματοδρομιών ή στο τσίρκο και να κερδίσουν. Πλέον το στοίχημα έχει φτάσει σε άλλη διάσταση, καθώς η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί το παιχνίδι ακόμη και στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Ας αφήσουμε στην άκρη την ιστορία και το στοίχημα στους αρχαίους πολιτισμούς και ας επικεντρωθούμε στο τώρα. Κατά τα τέλη του 1990, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τα in-play στοιχήματα (εντός παιχνιδιού), όταν οι στοιχηματιστές μπορούσαν πια να ποντάρoυν μέσω τηλεφώνου ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ένα αθλητικό γεγονός. Αυτό εξελίχθηκε σε μια δημοφιλή διαδικτυακή υπηρεσία παγκοσμίως. 

Από το 1990 μέχρι τώρα έχουν αλλάξει ακόμα περισσότερα. Πλέον η τεχνολογία έχει φέρει νέους τρόπους στοιχήματος και έχει μεταφέρει το άθλημα από το στάδιο στον καναπέ σας. Παρακάτω θα δείτε μερικούς από τους τεχνολογικούς παράγοντες που βοήθησαν στην ανάπτυξη του αθλητικού στοιχήματος τα τελευταία χρόνια: 

 

Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Κάθε νέα γενιά δικτύου κινητής τηλεφωνίας φέρνει όλο και κάτι καινούργιο στον κόσμο του αθλητικού στοιχηματισμού. Το 4G (δίκτυο τέταρτης γενιάς) έφερε το στοιχηματικό παιχνίδι στην άνεση του σπιτιού σας, όπου μπορείτε πλέον να παίζετε εύκολα και γρήγορα στον υπολογιστή και στις κινητές σας συσκευές, όπως στο smartphone και το τάμπλετ σας. Φανταστείτε λοιπόν τι θα γίνει με την νέα γενιά 5G, το online αθλητικό στοίχημα θα αλλάξει εντελώς! Θα γίνει ακόμα πιο γρήγορα και διαδραστικό, πέραν κάθε φαντασίας. 

 

Mobile εφαρμογές

Οι εφαρμογές για τα κινητά είναι ακόμη ένας σημαντικός τεχνολογικός παράγοντας που έχει συμβάλει στην εξέλιξη του στοιχηματικού κόσμου. Πλέον οι παίκτες ανά τον κόσμο μπορούν να κατεβάσουν μια στοιχηματική εφαρμογή από τον αγαπημένο τους bookmaker και να παίξουν όποτε και οπουδήποτε θέλουν. Εκτός αυτού οι εφαρμογές πλέον προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, καλύτερα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερα μπόνους απ’ ότι οι desktop εκδοχές! 

 

Τρόποι πληρωμής 

Τώρα πια οι στοιχηματικές έχουν αναπτύξει τόσο πολύ τις μεθόδους πληρωμής και ανάληψης που δεν το χωράει ο νους μας. Οι επιλογές δεν περιλαμβάνουν μόνο τους κλασικούς τρόπους, όπως μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, τραπεζικής μεταφοράς κτλ., αλλά τώρα μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και κρυπτονομίσματα!

 

Τελικές Σκέψεις 

Το αθλητικό στοίχημα, και όχι μόνο, υπάρχει από την αρχαιότητα. Ωστόσο, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει τον σύγχρονο στοιχηματικό κόσμο εντός ολίγων μόνο δεκαετιών. Η εμφάνιση των mobile εφαρμογών, των κρυπτονομισμάτων και του εξελιγμένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας έχουν μεταμορφώσει το χόμπι αυτό φέρνοντας το στον καναπέ του σπιτιού μας. Τέλος, ανυπομονούμε να δούμε τι καινούργιο θα φέρει η νέα γενιά 5G!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά