Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δέσποινα Μοιραράκη: Πέθανε ο σύζυγός της

Δέσποινα Μοιραράκη: Πέθανε ο σύζυγός της

Ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο

Βαρύ είναι το πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος Γιάννης Κοντούλης. Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο Γιάννης Κοντούλης έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή τα μεσάνυχτα, 4:30 το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του Γιάννη Κοντούλη ζουν ακόμη, κάτι που κάνει ακόμη δύσκολη την κατάσταση.

Η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννη Κοντούλης ήταν πολύ ερωτευμένοι με την επιχειρηματία να μιλά με λόγια αγάπης για τον ναύαρχο. Πρόσφατα γιόρτασαν και την επέτειο τους στην Μύκονο.

Το love story της Δέσποινας Μοιραράκη με τον Γιάννη Κοντούλη

«Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2008. Τώρα είναι ναύαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό και τότε ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι». Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ηξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη.

Οταν τον γνώρισα, αντιλήφθηκα ότι ένιωθε πως είχε απέναντι του τη Δέσποινα και όχι τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», είχε αποκαλύψει η επιχειρηματίας σε συνέντευξη της.

Όσον αφορά τα παιδιά τους και το γιο του άντρα της: «Έγινα πολύ μικρή μαμά και το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο, τον απέκτησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δύο βιολογικών παιδιών από τον πρώτο μου σύζυγο. Ο πρώτος μου σύζυγος είχε ένα παιδάκι από προηγούμενο γάμο και χώρισε για να παντρευτούμε, τον Γιάννη Μοιραράκη. Είναι μέχρι σήμερα μαζί μου κι έχω μεγαλώσει τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Τα μεγάλωσα μόνη μου και μετά χώρισα με τον σύζυγο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight