Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ένταση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ λίγο πριν τις εκλογές- Σε ποιές περιοχές "κόπηκαν" οι κάλπες- Αιχμές για μεθόδευση

Ένταση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ λίγο πριν τις εκ...

Ενδεικτική είναι η αντίδραση της Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας Μαρίας Παπαγεωργίου, η οποία με ανάρτησή της κάνει λόγο για μεθόδευση.

Ένταση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ λίγη ώρα πριν την εκλογική διαδικασία της 8ης Μάϊου εξαιτίας της εξαίρεσης τεσσάρων περιοχών από το στήσιμο καλπών. Πρόκειται για την Ακράτα, την Τριταία, την Κλειτορία και τα Σαγέικα όπου είχαν στηθεί κάλπες στην αντίστοιχη προηγούμενη εκλογική διαδικασία, αλλά εξαιρέθηκαν σε αυτή μετά από επίκληση εγκυκλίου του κόμματος βάση της οποίας στήνεται μια κάλπη σε κάθε πρώην Καποδιστριακό Δήμο εκτός και αν κρίνεται απαραίτητο και για συγκεκριμένους λόγους να στηθεί και δεύτερη.

Ενώ στην  Νομαρχιακή Επιτροπή υπήρξε σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση να στηθούν κάλπες και στις συγκεκριμένες περιοχές, στη συνέχεια η Νομαρχιακή Επιτροπή Συνεδρίου απέρριψε το αίτημα επικαλούμενη την εγκύκλιο της ΕΔΕΚΑΠ και κάνοντας λόγο για προσπάθεια προστασίας της διαδικασίας από τυχόν νοθείες.

Αυτή η εξαίρεση έχει σηκώσει στο πόδι στελέχη των αποκλεισμένων περιοχών που ισχυρίζονται ότι πρέπει να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να μπορέσουν να ψηφίσουν με κάποιους να κάνουν λόγο ακόμη και για σκόπιμο αποκλεισμό από μερίδα στελεχών για λόγους εκλογικών ισορροπιών, βάζοντας μπροστά ως πρόσχημα τη σύσταση της ΕΔΕΚΑΠ.

Ενδεικτική είναι η  αντίδραση της Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας Μαρίας Παπαγεωργίου, η οποία με ανάρτησή της κάνει λόγο για μεθόδευση.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η Αχαΐα είναι μια από τα περιοχές στις οποίες ζητήθηκε και θα διατεθούν τάμπλετ προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας και να αποφευχθούν φαινόμενα διπλοψηφισάντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις