Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοκ στη Γαλλία: Νεκρός στα 37 του ο ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ, σε δυστύχημα στο σκι

Σοκ στη Γαλλία: Νεκρός στα 37 του ο ηθοπ...

Έγινε γνωστός για τον ρόλο του Ιβ Σεν Λοράν, ενώ είχε παίξει και τον Χάνιμπαλ Λέκτερ, στην τελευταία ταινία

Ο βραβευμένος με Σεζάρ Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 37 ετών, έπειτα από ένα δυστύχημα στο σκι, στη Σαβοΐα. Έγινε γνωστός για τον ρόλο τού Ιβ Σεν Λοράν που ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η οικογένειά του με δελτίο Τύπου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο μάνατζέρ του. «Θύμα ενός δυστυχήματος στο σκι αυτήν την Τετάρτη, ο Γκασπάρ Ουλιέλ πέθανε», αναφέρει το σύντομο δελτίο Τύπου.

Ο ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα δυστύχημα με σκι στο Λα Ροσιέρ (Σαβοΐα), έγινε γνωστό στο AFP από συγκλίνουσες πηγές, που επιβεβαίωσαν μια πληροφορία του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV.

 

Ποιος ήταν ο Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ

«Ο Γκασπάρ Ουλιέλ μεγάλωσε με τον κινηματογράφο και ο κινηματογράφος μεγάλωσε με εκείνον. Αγαπιόντουσαν παράφορα. Με βαριά καρδιά θα ξαναδούμε τις καλύτερες ερμηνείες του και θα συναντήσουμε το βλέμμα του. Χάσαμε έναν Γάλλο ηθοποιό», ήταν η άμεση αντίδραση του επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης, Ζαν Καστέξ, στο Twitter.

Στο ευρύ κοινό, ο Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι «Ατέλειωτοι Αρραβώνες» (2004) τού Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), «Σεν Λοράν» (2014) τού Μπερτράν Μπονελό.

Πρωταγωνίστησε και στην ταινία «Ακριβώς το τέλος του Κόσμου» (2016), του Ξαβιέ Ντολάν, για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017. Εκεί ενσάρκωνε έναν συγγραφέα που ξαναβρήκε την οικογένειά του έπειτα από απουσία 12 ετών, στην οποία ανακοίνωσε τον επικείμενο θάνατό του.

Έπαιξε τον Χάνιμπαλ Λέκτερ σε νεαρή ηλικία, στην ταινία «Hannibal Rising».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου, όπως την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Υπήρξε, επίσης, το πρόσωπο ενός αρώματος Chanel.

Με την καριέρα του να ξεπερνά τα σύνορα της Γαλλίας, ο Ουλιέλ επρόκειτο σύντομα να πρωταγωνιστήσει στη σειρά της Marvel «Moon Knight», στο Disney+.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight