Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταρ Ελλάς: "Με έκοψαν από τα Μις Κόσμος γιατί δεν έχω κάνει τη 2η δόση του εμβολίου"

Σταρ Ελλάς: "Με έκοψαν από τα Μις Κ...

Η ατυχία της

Εκτός του διαγωνισμού "Μις Κόσμος" τέθηκε η Ελληνίδα Σταρ Ελλάς για το 2021, λόγω των διαφορετικών πρωτοκόλλων πανδημίας που υπάρχουν στη χώρα μας και τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Άννα Παυλίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή "Love it" πριν από έξι μήνες είχε νοσήσει από κορονοϊό. Επικοινωνόντας με τον ΕΟΔΥ, ενημερώθηκε, όπως είπε, ότι σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται να κάνει μία και όχι δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

 Ωστόσο, η Αμερική, όπου θα φιλοξενηθούν τα καλλιστεία για τη Μις Κόσμος, εφαρμόζει άλλα μέτρα, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές του διαγωνισμού να μην μπορούν να δεχτούν την Ελληνίδα καλλονή, θεωρώντας πως οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες δεν θα είναι ασφαλείς. Αναγκάστηκαν λοιπόν να την αποκλείσουν από τον διαγωνισμό ομορφιάς.

"Δεν το δέχτηκε η Αμερική, ενώ εγώ δεν μπορούσα να κάνω τη δεύτερη (δόση)" είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Άννα Παυλίδου δήλωσε ότι αντίστοιχα προβλήματα αντιμετώπισαν και άλλες διαγωνιζόμενες, όπως η εκπρόσωπος της Ρωσίας, η οποία επίσης δεν μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό γιατί οι ΗΠΑ δεν δέχτηκαν το ρωσικό εμβόλιο.

Σε ερώτηση αν η Ελλάδα σκοπεύει να στείλει άλλη εκπρόσωπο της χώρας μας στον διαγωνισμό, η Σταρ Ελλάς απάντησε πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight