Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Δημήτρης Γραμματίκας, τραπεζικός, το θύμα του τροχαίου στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ο Δημήτρης Γραμματίκας, τραπεζικό...

Ο 57χρονος Δημήτρης Γραμματίκας, ποδηλατούσε εκείνη την ώρα στην Ακτή Δυμαίων, λίγο πριν την Παπαφλέσσα, στην είσοδο της Πάτρας

Ο 57χρονος Δημήτρης Γραμματίκας, τραπεζικός υπάλληλος είναι ο ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας στο τραγικό τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων. 

Ο 57χρονος Δημήτρης Γραμματίκας, ποδηλατούσε εκείνη την ώρα στην Ακτή Δυμαίων, λίγο πριν την Παπαφλέσσα, στην είσοδο της Πάτρας, όταν τον παρέσυρε ΙΧ αυτοκίνητο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο νεαρός  οδηγός του αυτοκινήτου που τον παρέσυρε συνελήφθη και κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ επρόκειτο να υποβληθεί σε αλκοτέστ, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τόσο άδικα τη ζωη του, ήταν ενεργό πολιτικό στέλεχος της Ν.Δ.

Ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Κουτρουμπέλη, υπάλληλο του ΟΑΕΔ και είχαν αποκτήσει μια κόρη.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΛΑ

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων γύρω  στις 20:00 και  στο ύψος της Παπαφλέσσα.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν προς το παρόν επισήμως αδιευκρίνιστες ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδηλάτης σκοτώθηκε όταν ένα ΙΧ έπεσε πάνω του ενώ είχε προηγηθεί σύγκρουση με διερχόμενη μηχανή. 

Σύμφωνα με τους αυτοπτες μάρτυρες  όλα συνέβησαν  όταν  ΙΧ αυτοκίνητο χρώματος μπλε που οδηγούσε νεαρός και το οποίο κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα, προσπάθησε να αποφύγει πεζή γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να χτυπήσει πρώτα σε άλλο όχημα και έπειτα τον ποδηλάτη, ο οποίος βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω από άλλο σταθμευμένο αμάξι επί της Ακτής Δυμαίων.

Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση στην οποια συνέβαλε και γερανός ωστόσο για τον άτυχο ποδηλάτη ήταν πλέον αργά. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις