Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το μπάτσελορ πάρτι της κόρης του Μπιλ Γκέιτς -Ολα ροζ, το διοργάνωσε η μητέρα της

Το μπάτσελορ πάρτι της κόρης του Μπιλ Γκ...

Η πρόσφατα διαζευγμένη Μελίντα Γκέιτς διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό μπάτσελορ πάρτι για την μεγαλύτερη κόρη της, Τζένιφερ

Η πρόσφατα διαζευγμένη Μελίντα Γκέιτς άφησε για λίγο στην άκρη τα δεινά του γάμου της και διοργανώσε ένα εντυπωσιακό μπάτσελορ πάρτι για την μεγαλύτερη κόρη της, στο αξίας 125 εκατομμυρίων δολαρίων αρχοντικό που είχε φτιάξει με τον πρώην σύζυγό της, Μπιλ Γκέιτς.

 Η 57χρονη Μελίντα διοργάνωσε ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στα 6.100 τετραγωνικά μέτρα, με την μέλλουσα νύφη Τζένιφερ να αναρτά φωτογραφίες και να αποκαλύπτει ότι απόλαυσαν ποτά με θέα στη λίμνη.

 Στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, η 25χρονη μέλλουσα νύφη και η μητέρα της δείχνουν να διασκεδάζουν με τους καλεσμένους τους, με την Τζένιφερ να υμνεί την Μελίντα Γκέιτς στη λεζάντα, γράφοντας: «Ευχαριστώ γι’ αυτή την απίστευτα ξεχωριστή γιορτή».

Ένα χαλαρό μπάτσελορ, σε αποχρώσεις του ροζ, με φόντο το ηλιοβασίλεμα στη λίμνη

 Η λάτρης της ιππασίας και φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 30χρονο Αιγύπτιο ιππέα Ναγιέλ Νασάρ τον Ιανουάριο του 2020, συνέχισε ευχαριστώντας τις «καταπληκτικές γυναίκες» που παραβρέθηκαν στο πάρτι της, και μεταξύ των οποίων κάποιοι από τους πιο στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς της. «Είμαι τόσο ευγνώμων για όλες τις καταπληκτικές γυναίκες στη ζωή μου που με συμβουλεύουν και με υποστηρίζουν. Ευχές σε αυτό το νέο κεφάλαιο».

 Η Τζένιφερ Γκέιτς επέλεξε για τη συγκεκριμένη μέρα να φορέσει ένα λευκό μάξι φόρεμα, με λεπτομέρειες κομμένες από λέιζερ σε όλο το μήκος της φούστας. Συνδύασε το φόρεμα με ένα απαλό ροζ σάλι και nude γόβες.

 Στις εικόνες, η ίδια και οι καλεσμένοι της απεικονίζονται να απολαμβάνουν κοκτέιλ μιμόζας σε ποτήρια σαμπάνιας με τους σερβιτόρους να ετοιμάζουν φαγητό για όλους τους παραβρισκόμενους στο φόντο. Μετά το ποτό τους, οι καλεσμένοι κάθισαν σε ένα μακρύ τραπέζι με θέα στη λίμνη, χαλαρώνοντας σε ροζ καρέκλες με μαξιλάρια, σύμφωνα με το φαινομενικά ροζ θέμα του πάρτι.

 Το πάρτι έρχεται λίγο περισσότερο από ένα μήνα αφότου οι γονείς της Τζένιφερ, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους- χωρίζοντας την περιουσία των 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με την Μελίντα να παίρνει 65 δισεκατομμύρια δολάρια. Κι ενώ αρχικά είχε αναφερθεί πως ο 65χρονος Μπιλ Γκέιτς θα διατηρούσε το απέραντο αρχοντικό για το οποίο χρειάστηκε 7 χρόνια για να χτιστεί, η τοποθεσία του πάρτι έδινε την εντύπωση πως η Μελίντα έχει ακόμη ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό. Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο είναι ένα από τα πολλά πολυτελή αρχοντικά που ανήκουν στο πρώην ζευγάρι, με σπίτια σε διάφορες άλλες τοποθεσίες στις ΗΠΑ, όπως η Φλόριντα, η Καλιφόρνια και το Γουαϊόμινγκ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight