Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακιστέος ο 45χρονος για την απόπειρα απαγωγής της 13χρονης

Προφυλακιστέος ο 45χρονος για την απόπει...

Στη Ραφήνα

Στις φυλακές ο οδηγός που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει τη 13χρονη στη Ραφήνα. Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.  Ο 45χρονος οδηγός από τη Ραφήνα βρέθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα όπου έδωσε εξηγήσεις για την κατηγορία ότι επιχείρησε να απαγάγει τη 13χρονη.

Στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε να κατασχεθούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν σε καταστήματα της περιοχής για να φανεί, όπως ισχυρίζεται, ότι δεν επιχείρησε να αρπάξει το κορίτσι
 
Ο κατηγορούμενος, αρχικά, όπως καταγγέλλεται άρχισε να παρενοχλεί λεκτικά την ανήλικη η οποία παρέμεινε ψύχραιμη και προσπάθησε να τον αποφύγει. Εκείνος ωστόσο επέμεινε και φρέναρε μπροστά της με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Τότε το κορίτσι πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει. Ο 45χρονος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ και αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί εντόπισαν υπνωτικά χάπια.  Σε βάρος του 45χρονου είχε ασκηθεί δίωξη για παρενόχληση ανηλίκου και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις