Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν ξανάγινε: Τον σκότωσε για τα κοινόχρηστα- Συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης

Δεν ξανάγινε: Τον σκότωσε για τα κοινόχρ...

Με το αυτοκίνητο της μητέρας του πήγε για το φονικό

Το έγκλημα στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2020. Τότε, το 60χρονο θύμα, που ήταν υπάλληλος του Κέντρου Υγείας, βρήκε το θάνατο από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Η ενέδρα θανάτου είχε στηθεί στο πάρκινγκ του κέντρου υγείας και από εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί έψαχναν να βρουν την άκρη του νήματος…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ένας άνδρας έχει συλληφθεί, καθώς ομολόγησε ότι είναι εκείνος που σκότωσε τον 60! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αιτία του φονικού είναι τα… κοινόχρηστα!

Η σύζυγος του θύματος ήταν διαχειρίστρια και το θύμα πίστευε ότι του παίρνει παραπάνω χρήματα για τα κοινόχρηστα από αυτά που έπρεπε να δίνει!

Μάλιστα, κατά την κατάθεσή του στο τμήμα ανθρωποκτονιών, ο φερόμενος ως δράστης  υποστήριξε ότι τους είχαν κάνει και μάγια. 

Με το αυτοκίνητο της μητέρας του πήγε για το φονικό
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο άνδρας πήγε εκείνη τη μέρα με το αυτοκίνητο της μητέρας του στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και εκτέλεσε το θύμα. Μάλιστα, στο αυτοκίνητο, είχε φροντίσει να αφαιρέσει τις πινακίδες.

Η μητέρα του φέρεται να γνώριζε τις προθέσεις του και να προσπάθησε να τον αποτρέψει όμως δεν τα κατάφερε…

Κρυβόταν στην Αλβανία
Αν και δεν είναι Αλβανός, ο φερόμενος ως δράστης έφυγε για την Αλβανία μετά το έγκλημα. Από το ανθρωποκτονιών, είχαν ενημερωθεί οι αρχές τις Αλβανίας για αυτή την πιθανότητα και… είχαν το νου τους. Έτσι, όταν ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε στη χώρα, στην οποία ήταν παράνομα αφού δεν είχε τα σχετικά έγγραφα, μάνα και γιος απελάθηκαν. 

Στην Ελλάδα, συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις