Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της εγκύου που πέθανε: Έλεγε ότι πονάει στην κοιλιά και την εξέταζαν για... ουρολοίμωξη

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της εγκύου που...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

«Έμαθα από τους χειρουργούς που ήταν μέσα στο χειρουργείο ότι και η σύζυγός μου και το παιδί μου εξέπνευσαν μη μπορώντας να κάνουν τίποτα γιατί ήταν πολύ αργά».

Απαρηγόρητος είναι ο σύζυγος της 37χρονης Δέσποινας, που άφησε την τελευταία πνοή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ ήταν 7 μηνών έγκυος. 

Η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία ενώ οι γιατροί, της έκαναν εξετάσεις και της έδιναν φάρμακα για… ουρολοίμωξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha. 

«Ήταν χλωμή, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Την ρωτούσαν να τους πει πού πονάει. Τους έδειχνε την κοιλιά της. Το μέλημά τους ήταν να πάρουν ούρα εκείνη τη στιγμή»…

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης με αφόρητους πόνους. Τρεις μήνες νωρίτερα είχε ξαναπάει και τότε οι γιατροί της είχαν δώσει φάρμακα για ουρολοίμωξη. Η δραματική επιδείνωση της υγείας της, δεν τους θορύβησε. Ούτε το ιστορικό της. 

«Πιστεύω έπρεπε να αντιδράσουν γρήγορα και όχι να φτάσει 1.30 ώρα το βράδυ, να την ανεβάσουν στο θάλαμο χωρίς να κάνουν τίποτα. Μίλησα με την Δέσποινα 2.30 το βράδυ και μου λέει οι πόνοι μου έχουν γίνει αβάσταχτοι. Δεν αντέχω άλλο… 2.50 δεν απαντούσε πλέον στα τηλεφωνήματά μου».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 37χρονη έγκυος πέθανε από αιμορραγία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νοσοκομείο ερευνά το περιστατικό και θα κινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται. 

«Εγώ θα κινήσω ό,τι είναι δυνατόν να δικαιωθεί και προπάντων να μην ξανασυμβεί σε κανέναν άλλον» λέει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας. 

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις