Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η ανακοίνωση για τα συνθήματα που έγραψαν στην πολυκατοικία με τα γραφεία της ΝΔ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η ανακοίνωση για τα συνθήματα που...

Κείμενο δημοσιοποιήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Συνθήματα στην πολυκατοικία που στεγάζει τα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα έγραψαν το Σάββατο, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό Β. Σταθόπουλο. Σε κείμενο που δημοσιοποιήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

Το Σάββατο 10/4 την ώρα που ξεκινούσε η απαγόρευση κυκλοφορίας, ομάδα συντρόφων/ισσων πραγματοποίησε παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό Β. Σταθόπουλο στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Κορίνθου. Η δράση έγινε στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσεων στον σύντροφο. Βάφτηκε με σπρέι η είσοδος των γραφείων της ΝΔ και πετάχτηκαν εκατοντάδες τρικάκια.

Ο Β. Σταθόπουλος βρίσκεται προφυλακισμένος από τον Νοέμβριο του 2019, χωρίς κανένα στοιχείο, ενώ εδώ και 2 εβδομάδες έχει ξεκινήσει η δίκη του. Κατηγορείται χωρίς καν ''ενδείξεις'' για συμμετοχή σε ληστεία στον ΟΠΑΠ Χολαργού και στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα. Η υπόθεση του συντρόφου είναι άλλη μία σκευωρία που προστίθεται στο καθεστώς των πολιτικών διώξεων που έχει ''στήσει'' η ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ.

Επιλέξαμε να στοχοποιήσουμε τα γραφεία του κομματικού μηχανισμού της κυβέρνησης, καθώς είναι η μόνη υπεύθυνη για διώξεις και φυλακίσεις δεκάδων αναρχικών/κομμουνιστών και το καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατούμενων/διωκόμενων. Η πολιτική και έμπρακτη αλληλεγγύη πρέπεινα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ώστε να αντιμετωπίσει τις πολιτικές/φρονηματικές διώξεις αναρχικών/κομμουνιστών αλλά και όποιου σηκώνει κεφάλι ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

σύντροφοι/συντρόφισσες για την απελευθέρωση του αναρχικού Β. Σταθόπουλου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις