Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι πατρινοί ελάττωσαν το γυμναστήριο! Απολυμαίνουν ακόμα και μόνοι τους τα όργανα

Οι πατρινοί ελάττωσαν το γυμναστήριο! Απ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

80% κάτω σε σχέση με πέρσι η κίνηση στα γυμναστήρια της πόλης

Ένα δύσκολο καλοκαίρι πέρασαν τα γυμναστήρια στην Πάτρα, αφού το καλοκαίρι του κορωνοϊού και η περίοδος μετά την καραντίνα τα βρήκε... άδεια, όπως λέει στο thebest.gr ο Αντιπρόεδρος των Γυμναστηριούχων της Πάτρας, Θάνος Κονδύλης.  Ωστόσο, από εδώ και πέρα, και με το άνοιγμα των σχολείων, οι περισσότεροι θα βρουν τους ρυθμούς τους και ίσως, όπως λέει ο κ. Κονδύλης να εντάξουν το γυμναστήριο στο πρόγραμμα τους.

Άλλωστε τα μέτρα που τηρούνται, όπως εξηγεί, είναι παραπάνω από αυτά που ζητούνται και οι περισσότεροι αισθάνονται ασφαλείς μέσα στους χώρους των γυμναστηρίων. Σε μεγάλο βαθμό μάλιστα οι πελάτες φροντίζουν οι ίδιοι για την ασφάλεια τους απολυμαίνοντας τα όργανα γυμναστικής πριν τα χρησιμοποιήσουν. 

 

Ανάμεσα στα μηχανήματα υπάρχουν αντισηπτικά με τα οποία καθαρίζουν- ακόμα και οι ίδιοι οι πελάτες- τα όργανα

«Όλη την περίοδο του καλοκαιριού δεν δουλέψαμε. Έτσι κι αλλιώς μετά την καραντίνα, ανοίξαμε σε μία περίοδο που ο περισσότερος κόσμος σταματάει το γυμναστήριο και προτιμάει να βρίσκεται σε ανοιχτούς χώρους. Το φετινό καλοκαίρι η προσέλευση ήταν 80% κάτω σε σχέση με πέρσι αλλά και με άλλες χρονιές.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει κόσμος που δείχνει ενδιαφέρον και ρωτά πληροφορίες, τιμές. Ρωτάει και για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού που εφαρμόζονται όμως ακόμα οι περισσότερες οικογένειες δεν έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμα τους. Αυτό γίνεται συνήθως με το άνοιγμα των σχολείων. Είναι σημαντικό και τον αν θα επιστρέψουν οι φοιτητές» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Όπως εξηγεί ο ίδιος τα μέτρα που τηρούνται είναι αυστηρά.

«Προτιμούμε να παίρνουμε και να τηρούμε αυστηρά μέτρα, παραπάνω από αυτά που έχουν ζητηθεί, παρά να κλείσουμε. Και οι ίδιοι οι πελάτες φροντίζουν να τηρούν μετρά. Σε σημείο που μου κάνει πραγματικά μεγάλη εντύπωση. Ανάμεσα στα μηχανήματα των γυμναστηρίων υπάρχουν αντισηπτικά και χαρτί κουζίνας με τα οποία καθαρίζουν- ακόμα και οι ίδιοι- τα όργανα» λέει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις