Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Robin Williams: To post του γιου του για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

Robin Williams: To post του γιου του  γι...

Έφυγε από τη ζωή στις 11 Αυγούστου

Στις 11 Αυγούστου του 2014, ο Robin Williams αυτοκτονεί στα 63 του.

Πέθανε από ασφυξία, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, ενώ το νεκρό σώμα του εντοπίστηκε από συνεργάτη του. 6 χρόνια μετά, η θλίψη για την απώλεια του παραμένει ίδια και αποτυπώνεται από το παρακάτω post, που δημοσίευσε ο μεγαλύτερος γιος του, Zak. 

Ο Zak, του οποίου η μητέρα υπήρξε η πρώτη γυναίκα του ηθοποιού, Valerie Velardi, δημοσίευσε μία φωτογραφία του αείμνηστου Robin Williams στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την επέτειο θανάτου του πατέρα του. Όπως γράφει κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη γλυκιά μορφή του Williams, "Μπαμπά, σήμερα συμπληρώνονται 6 χρόνια από τον χαμό σου. Η μνήμη σου θα ζει αιώνια μέσα στην οικογένειά μας, αλλά και στη ζωή του κοινού, που σε είχε βάλει στην καρδιά του". 

Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, "Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για ό,τι είναι καλό σε αυτό τον κόσμο, για την ειρήνη, αλλά και για να ενώνουμε τον κόσμο αντί να τον απομακρύνουμε. Σε αγαπάμε τόσο πολύ". Η φωτογραφία που ανέβασε ο Zak, είναι πολύ συγκινητική και ίσως, μία από τις πιο εκφραστικές του Robin Williams. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight