Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ουρές και σήμερα σε τράπεζες κι ΕΛΤΑ της Πάτρας - Έβαζε... σειρά η αστυνομία!

Ουρές και σήμερα σε τράπεζες κι ΕΛΤΑ της...

Συνωστισμός ηλικιωμένων για να πάρουν τη σύνταξή τους

Νέες εικόνες συνωστισμού μπροστά στα ATM των τραπεζικών καταστημάτων από ηλικιωμένους που θέλουν να πάρουν τις συντάξεις τους. Χθες εικόνες με ουρές καταγράφηκαν έξω από τράπεζες της Πάτρας ενώ αντίστοιχη ήταν η εικόνα και σήμερα.

Ουρές σχηματίστηκαν και στα κεντρικά ΕΛΤΑ της Πάτρας, όπως και στα περιφερειακά καταστήματα των ταχυδρομείων σε Βραχνέικα κι άλλες περιοχές.

Στις ουρές, στις οποίες μετά την παρέμβαση της αστυνομίας τηρούνταν οι αποστάσεις ασφαλείας δεν περίμεναν μόνο συνταξιούχοι - ήταν βέβαια οι πλειοψηφία - αλλά και άνεργοι (πληρώνονται σήμερα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ) και πολίτες που ήθελαν να κάνουν άλλες συναλλαγές.

Η τοπική αστυνομία κινητοποιήθηκε πάντως από το πρωί, προκειμένου να κάνει συστάσεις σε όσους περίμεναν έξω από τις τράπεζες για να τηρούν απόσταση ασφαλείας αλλά και με παρουσία περιπολικών που μετέδιδαν ηχητικά μηνύματα για τα περιοριστικά μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και θα πρέπει να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις