Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για τους δύο νεκρούς καθηγητές στην Πατρών – Πύργου

Θρήνος για τους δύο νεκρούς καθηγητές στ...

Συγκλονισμένη η Αχαΐα

Συγκλονισμένη είναι η Αχαΐα από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το σημειώθηκε περίπου στις 13:30 σήμερα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της περιοχής Καμίνα, στην Αχαΐα. Στο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους, επί τόπου, δύο καθηγητές που επέστρεφαν στο σπίτι τους στην Πάτρα, από το Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν.

Από το τροχαίο ανασύρθηκαν νεκροί δυο Λεχουρίτες, ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος 50 ετών, φυσικός και ο Νίκος Ρόδης του Ροδιάνθη 56 ετών μαθηματικός.  Το όχημα που ήταν μέσα έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολόνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο.

Οι δύο νεκροί ήταν από το Λεχούρι Καλαβρύτων, όπως αναφέρει το kalavrytanews.com

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, αγαπητός σε όλους τους Λεχουρίτες, εξαιρετικός επιστήμονας και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού διασκεδάζοντας πάντα όλες τα Λεχουρίτικα συναπαντήματα. Η κηδεία του άτυχου 50χρονου καθηγητή, θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στο Ιερό Ναό Παντοκράτορα της Πάτρας.

Ο Νίκος Ρ. Ρόδης με καταγωγή και αυτός από το Λεχούρι ζούσε στην Πάτρα και ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας και οικογενειάρχης πατέρας δυο παιδιών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο.

 

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος, πατέρας ενός ...

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος, πατέρας ενός μικρού παιδιού

Ο Νίκος Ρόδης

Ο Νίκος Ρόδης

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροροφορίες, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 θα γίνει νεκροτομή στις σορούς των δύο άτυχων εκπαιδευτικών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών - Πύργου ενώ η τοπική ΕΛΜΕ στην προγραμματισμένη συνεδρίαση των μελών του διοικητικού της συμβουλίου (πρόεδρος ο Σπύρος Ψαρράς και γραμματέας ο Φώτης Βασιλακόπουλος) στις 20.30 της Δευτέρας αναμένεται να συζητήσει και αυτό το θέμα, τον αδόκητο χαμό των 2 συναδέλφων εκπαιδευτικών και να εκδώσει συλλυπητήριο ψήφισμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις