Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστολή διαμαρτυρίας κι από άλλους φοιτητές του ΕΑΠ που αναγκάζονται να μεταφερθούν από Πάτρα στην Αθήνα

Επιστολή διαμαρτυρίας κι από άλλους φοιτ...

Διαμαρτυρία για την απόφαση της διοίκησης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Το θέμα της αιφνιδιαστικής μετακίνησης φοιτητών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, από την Πάτρα στην Αθήνα για παρακολούθηση των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων και για τη διεξαγωγή των Τελικών Εξετάσεων, που ήρθε στη δημοσιότητα προ ημερών δεν απασχολεί μόνο τα τμήματα ΕΠΟ αλλά και ικανό αριθμό φοιτητών τού τμήματος ΟΡΘ 61 (Σπουδές στην Ορθόδοξη Θεολογία). Οι φοιτητές ικανός αριθμός των οποίων είναι από Πάτρα, Αρχαία Ολυμπία, Κεφαλονιά κτλ έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο του ΕΑΠ στην οποία αναφέρουν αναλυτικά:

Κύριε Πρόεδρε

            Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το, ήδη γνωστό, θέμα τής αιφνιδιαστικής μετακίνησης φοιτητών της Δυτ. Ελλάδας από την Πάτρα στην Αθήνα για παρακολούθηση των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων και για τη διεξαγωγή των Τελικών Εξετάσεων, απασχολεί και ικανό αριθμό φοιτητών τού τμήματος ΟΡΘ 61.

        Συγκεκριμένα, υπάρχουν φοιτητές με τόπο κατοικίας –εκτός από την Πάτρα- τον Πύργο, την Αρχαία Ολυμπία, τη Ναύπακτο και την Κεφαλονιά, για τους οποίους τα έξοδα μετακίνησης είναι  δυσβάστακτα, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι η επάνοδος στον τόπο κατοικίας τους αυθημερόν είναι εξαιρετικά δύσκολη και για κάποιους από μας αδύνατη, με αποτέλεσμα την μεγάλη οικονομική επιβάρυνσή μας, λόγω της υποχρεωτικής διανυκτέρευσης στην Αθήνα. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και για τη συνάδελφο από τη Ναύπακτο, η οποία έχει πρόσφατα αποκτήσει μωρό, και για την οποία η μετακίνηση στην Αθήνα συναντά ανυπέρβλητες δυσκολίες.

        Στο πλαίσιο, λοιπόν, της επανεξέτασης του θέματος και της ικανοποίησης αντίστοιχων αιτημάτων, παρακαλούμε να δείτε θετικά και το δικό μας αίτημα ίδρυσης τμήματος ΟΡΘ 61 στην Πάτρα –σύμφωνα με την πρώτη επιλογή κάθε φοιτητή-, έτσι ώστε να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα, τα οποία μας έχουν δημιουργηθεί, και να επιδειχθεί πνεύμα ίσης μεταχείρισης προς τους φοιτητές ΕΑΠ, τους προερχόμενους από τη Δυτική Ελλάδα.

                                           

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις