Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Είδε θαύμα αποχωρώντας από Μητροπολίτης ο Αμβρόσιος και θυμήθηκε τον Κώστα Μάρκου!

Είδε θαύμα αποχωρώντας από Μητροπολίτης ...

Συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα ο ιεράρχης Αμβρόσιος, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη θέση του Μητροπολίτη εγκαταστάθηκε στο «Χάνι της Βοστίτσας» του Αιγίου

Συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα ο ιεράρχης Αμβρόσιος, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη θέση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων εγκαταστάθηκε στο «Χάνι της Βοστίτσας» του Αιγίου, όπου φιλοξενούνται μοναχοί και ιερείς που δεν έχουν πού να διαμείνουν, και το οποίο χτίστηκε με δική του πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, συνέβη θαύμα στον Άγιο Τρύφωνα στο Διακοπτό. Το, κατά Αμβρόσιο θαύμα, συνέβη όταν ο εφημέριος π. Γερβάσιος Ιωακειμίδης, ανακάλυψε το σημείο του Σταυρού σχηματισμένο από ζύμη! Συγκεκριμένα, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ζύμη που είχε περισσέψει έπειτα από ευλογία τοποθετήθηκε από τον ιερέα σε κυπελλάκια. Το πρωί σε ένα από τα κυπελλάκια η ζύμη είχε φουσκώσει, είχε ξεχειλίσει και είχε σχηματίσει το σημείο του Σταυρού και μάλιστα με καλλιτεχνικό στυλ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου και αφού διηγήθηκε το θαύμα θυμήθηκε τον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου, με τον οποίο είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο και είπε «Οι άθεοι απλώς είναι τυφλοί».

Θυμίζουμε ότι το επεισόδιο είχε προκύψει κατά την ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αιγίου Δημήτρη Καλογερόπουλου, όταν ο Κώστας Μάρκου εγκάλεσε τον Αμβρόσιο αντί για «νίκας τις βασιλεύσοι», να ψάλλει «νίκας τις ευσεβεύσοι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις