Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζουν οι συνάδελφοι του Λευτέρη - "Λαχταρούσαμε να δουλεύουμε μαζί"

Συγκλονίζουν οι συνάδελφοι του Λευτέρη -...

Τον αποχαιρέτησαν χθες για πάντα

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές συνεργατών του άτυχου 30χρονου Λευτέρη Πανταζή που πέθανε μέσα στο σπίτι του μετά από εκδήλωση φωτιάς το πρωί του Δεκαπενταύγουστου. Η κηδεία του παλικαριού, που ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών έγινε το Σάββατο σε κλίμα οδύνης. «Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψεις αυτόν τον άνθρωπο. Έδινε ζωή στο κατάστημά μας. Λαχταρούσαμε να δουλεύουμε μαζί. Ήταν ευγενής, εργατικός με χιούμορ και ευαισθησίες. Πιστεύω ότι πλέον ο εργασιακός μας χώρος θα είναι άδειος χωρίς τον Λευτέρη. Θα ζούμε με την ψευδαίσθηση ότι θα γυρίσουμε το κεφάλι μας και θα είναι εκεί και θα εξυπηρετεί με χαμόγελο και διάθεση κάποιον πελάτη». Ο άνδρας εργαζόταν στο κατάστημα της Coffee Island στη Γούναρη, στο ύψος των Υψηλών Αλωνίων.

 «Περίμενε πότε θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά του που βρίσκονταν σε διακοπές» ανέφερε συνάδελφός του.

«Είναι από τα πιο τραγικά περιστατικά που έχω ζήσει στη ζωή μου. Προχθές εργαζόμασταν μαζί και σήμερα τον αποχαιρετάμε για πάντα. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος» ανέφερε άλλος συνάδελφός του, γράφει η Πελοπόννησος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λευτέρης Πανταζής εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό τμήμα της οικίας. Προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια αλλά δεν τα κατάφερε. Τρεις από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση ανέπνευσαν διοξείδιο του άνθρακα και έπρεπε να τους χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσουν τα αναπνευστικά προβλήματα. Ο νεαρός ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και η οικογένειά του βρισκόταν σε διακοπές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις