Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζώρτζ Μάικλ με τη διαθήκη του δεν άφησε δεκάρα τσακιστή στον σύντροφό του!

Ο Τζώρτζ Μάικλ με τη διαθήκη του δεν άφη...

Πώς καλούνται οι κληρονόμοι της περιουσίας των 98 εκ. δολαρίων να διαχειριστούν την περιουσία

Με άδεια χέρια άφησε τους πρώην συντρόφους του, Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος, ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, με την περιουσία του, ύψους 97,6 εκατομμυρίων δολαρίων, να πηγαίνει όλη στην οικογένεια και στους φίλους του, σύμφωνα με τη διαθήκη του.

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του θα πάει στις αδερφές του Μέλανι και Γιόντα, με μικρότερες μερίδες στον πατέρα του Κυριάκο και στους στενούς φίλους του και πρώην συνεργάτες του.

Ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ πέθανε στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ ανήμερα των Χριστουγέννων το 2016, σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, από τις 30 Μαΐου η περιουσία του μπορεί πλέον να διαιρεθεί, δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

Μάλιστα η αδερφή του, Γιόντα, θα αποφασίσει ποιοι φίλοι του θα λάβουν ποια μέρη της περιουσίας του, αναφέρουν τα έγγραφα.

Από τηνδιαθήκη όμως απουσιάζουν αισθητά τόσο ο μακροχρόνιος σύντροφός του Κένι Γκρος όσο και ο τελευταίος του σύντροφος Φαντί Φαουάζ, που ήταν ζευγάρι με τον Τζορτζ Μάικλ από το 2012 μέχρι τον θάνατό του και ήταν αυτός που βρήκε το πτώμα του.

Μάλιστα, είχε ξεσπάσει διαμάχη με την οικογένεια του τραγουδιστή επειδή αρνούνταν να φύγει από το αρχοντικό αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, παρά το γεγονός πως η διαθήκη αναφέρει ρητά πως το ακίνητο έχει περάσει στην αδελφή του Τζόρτζ, Μέλανι Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight