Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Ζωή Παπαδάκη έρχεται στην Πάτρα με τον "Ρίνο, το πιο ξεχωριστό μπαλόνι"

Η Ζωή Παπαδάκη έρχεται στην Πάτρα με τον...

Παιδική εκδήλωση στο βιβλιοπωλείο Discover, το πρωί του Σαββάτου

Το βιβλιοπωλείο Discover  και οι Εκδόσεις Πνοή παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Ζωή Παπαδάκη με τίτλο «Ρίνος, το πιο ξεχωριστό μπαλόνι». Η παιδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 11:30, στο χώρο του βιβλιοπωλείου, πεζόδρομος Βούρβαχη 3

Στην εκδήλωση συμμετέχει το 6ο Δημοτικό Σχολείο με την Β΄ τάξη της Ανδριανής Σταθοπούλου, σε συνεργασία με την υπεύθυνη της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου, Βασιλική Ρεσβάνη

Είσοδος ελεύθερη
*******
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πώς νιώθει άραγε κάποιος όταν είναι διαφορετικός από τους άλλους;
Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο Ρίνος, είναι ένα μικρό κίτρινο μπαλόνι σε αντίθεση με τους εντυπωσιακούς κατοίκους της Μπαλονούπολης. Μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, ο μικρός Ρίνος θα καταφέρει να δώσει ένα μάθημα ζωής σε όλα τα μπαλόνια της πόλης και θα ανακαλύψει ότι η πραγματική ομορφιά και η μοναδικότητα δεν βρίσκονται σε έναν καθρέπτη... αλλά βαθιά μέσα μας.

Λίγα λόγια για τη Ζωή Παπαδάκη

H Ζωή Παπαδάκη γεννήθηκε στην Πάτρα, στις 17/03/1988, αλλά ο τόπος καταγωγής της είναι τα Παπαδιάνικα Λακωνίας. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στα Ιωάννινα.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια παιδαγωγικής και έχει ασχοληθεί με επιμόρφωση για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία.

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην όμορφη Μονεμβασία στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βρεφών και Νηπίων "Παναγία η Χρυσαφίτισσα".
Η συγγραφή παιδικών παραμυθιών και ποιημάτων αποκαλύπτει μια παιδική της πτυχή καλά φυλαγμένη. Η απεριόριστη αγάπη που τρέφει για τα παιδιά της δίνει τη δύναμη και την έμπνευση να εργάζεται σκληρά για να γίνει ολοένα και καλύτερη, και να τους προσφέρει ότι πιο όμορφο έχει στην καρδιά της. Στόχος της είναι τα παιδιά να αγαπήσουν τα βιβλία και διαβάζοντας να λαμβάνουν ένα μήνυμα που θα τα καθοδηγεί!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture