Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραχναίικα: Ποδηλατάδα και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους

Βραχναίικα: Ποδηλατάδα και παιχνίδια για...

Σάββατο 9 Ιουνίου

Για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η καθιερωμένη ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 18:30 το απόγευμα. Με αφετηρία τον παλαιό Σταθμό Ο.Σ.Ε. Βραχναιίκων, οι ποδηλάτες θα διασχίσουν όλη την παραλιακή οδό Βραχναιίκων – Μονοδενδρίου και θα καταλήξουν στην πλατεία στην παραλία Ροϊτίκων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «Πολιτιστικής Δράσης Βραχναΐκων»: «Εκεί, η “Ομάδα Εθελοντών Πρόληψης Βραχναιίκων-Παραλίας Πατρών Αναβαθμός” θα διοργανώσει όμορφα και διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!

Ετοιμάστε τα ποδήλατά σας και τα κράνη σας, φορέστε την πιο καλή σας διάθεση και ελάτε να απολαύσουμε μια υπέροχη διαδρομή ποδηλατώντας, αλλά και να διασκεδάσουμε παίζοντας με φόντο τη θάλασσα! Θα είναι σίγουρα η πιο πολύχρωμη και διασκεδαστική δράση του καλοκαιριού».

Η επιστροφή στα Βραχναίικα θα γίνει από την ίδια διαδρομή, ενώ οι μικροί ποδηλάτες είναι απαραίτητο να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα για λόγους ασφάλειας. Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως η δράση, όπως κάθε χρόνο, γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5/6. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/217617345505425/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις