Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πατρινό δίδυμο "σαρώνει" στο instagram ποστάροντας τις ομορφιές της πόλης μέσα από "ψαγμένες" φωτογραφίες

Πατρινό δίδυμο "σαρώνει" στο i...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όσα είπαν στο thebest.gr

Δύο λογαριασμούς που είναι γεμάτοι με ομορφιές της Πάτρας ανακαλύψαμε στο instagram. Όμορφα τοπία, αγαπημένα μέρη, ηλιοβασιλέματα ...είναι μόνο κάποια από τα θέματα των φωτογραφιών που συναντήσαμε σε αυτούς τους λογαριασμούς.

Πρόκειται για τους λογαρισμούς nicole_pnl και panoulisnif και για δύο Πατρινούς που έβαλαν σκοπό να μας γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης βάζοντας τη δική τους πινελιά.

Ο Πάνος Νηφόρος φωτογραφίζει και η Νικόλ Παπακανέλλου φωτογραφίζεται… συνήθως πλάτη. Το αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι δυο τους έχουν αποκτήσει τόσους followers που κέρδισαν και τη προσοχή μεγάλων εταιριών οι οποίες τους επιλέγουν για να διαφημιστούν.

Τις φωτογραφίες αναρτούν στους λογαριασμούς τους και οι δύο.

Πάνος και Νικόλ μίλησαν στο thebest.gr .

Εδώ και λίγο καιρό έχετε τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον μέσα από κάποιες διαφορετικές φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο instagram… Ποιο είναι το concept;

Το concept είναι σε γενικές γραμμές,η Νικόλ μπροστά από την κάμερα κι ο Πάνος πίσω από αυτή αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα διαφορετικά μέρη στα οποία βρισκόμαστε. Αγαπάμε και κυνηγάμε το ηλιοβασίλεμα καθώς και τοποθεσιες με θέα.

Πώς προέκυψε η ιδέα;

Η ίδεα μας ήρθε όταν βρισκόμασταν διακοπές στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στο περίφημο Ναυάγιο.

Εκεί βγάλαμε μια φωτογραφία που βραβεύτηκε κι είπαμε να το κάνουμε πιο τακτικά και στον ελεύθερο μας χρόνο αναζητούμε συνεχώς καινούργια μέρη

Ποιος είναι ο στόχος των φωτογραφιών που δημοσιεύετε;

Στόχος μας είναι,αν μπορείτε να το πείτε έτσι,να αποτυπώσουμε την ομορφιά του τόπου μας αλλά κι άλλων τοποθεσιών με το δικό μας τρόπο, βάζοντας τη δική μας πινελιά. Γενικά διασκεδάζουμε με αυτό που κάνουμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Ποια ήταν η σχέση σας με τη φωτογραφία;

Η σχέση μας με τη φωτογραφία ήταν καθαρά ερασιτεχνική,ωστόσο προσπαθούμε να βελτιωνομαστε είτε μελετώντας είτε επενδύοντας σε καινούριο,καλύτερο εξοπλισμό.

Ποια είναι η ανταπόκριση από followers και εταιρείες ;

Ανεβαίνουμε πολύ σε followers και παίρνουμε κι οι δύο πολλά likes,οπότε μάλλον αρέσει αυτό που κάνούμε. Οι εταιρίες όλοενα περισσοτερο μας προσεγγίζουν για να τοποθετούμε τα προιόντα τους στις φωτογραφίες μας (κυρίως τη Νικόλ).

Ποιος είναι ο στόχος σας για το μέλλον;

Ο βασικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε. Μονο ετσι θα καταφέρνουμε να έχουμε και στο μέλλον όμορφο αποτέλεσμα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight