Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O David Copperfield αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα από τα μεγάλα μαγικά του

O David Copperfield αναγκάστηκε να αποκα...

Μετά από αγωγή εθελοντή που υποστηρίζει ότι υπέστη βλάβη η υγεία του

Ο διάσημος μάγος David Copperfield αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα από τα μεγάλα κόλπα του, μετά την αγωγή που κατέθεσε εθελοντής που πήρε μέρος στο νούμερο του «13», κατά το οποίο εξαφανίζει 13 από τους θεατές του σόου. Η αγωγή υπεβλήθη το 2013 από τον Άγγλο σεφ Gavin Cox ο οποίος επιλέχθηκε από τον Copperfield στο ξενοδοχείο και καζίνο MGM στο Λας Βέγκας για να είναι μέρος του τεχνάσματος εξαφάνισης του κοινού. Ο Cox, μαζί με 12 ακόμη θεατές ανέβηκαν σε μια μεταλλική κατασκευή με 13 καρέκλες, η οποία στη συνέχεια αιωρήθηκε στον αέρα.

Ο μάγος σκέπασε την κατασκευή με μια κουρτίνα και οι συμμετέχοντες άναψαν φακούς από μέσα για να δηλώσουν την παρουσία τους. Μετά από λίγο «εξαφανίστηκαν», ωστόσο, αυτό που έγινε είναι ότι οδηγήθηκαν από ένα μυστικό πέρασμα προς την έξοδο του θεάτρου για να επανεμφανιστούν στη συνέχεια στο πίσω μέρος της σκηνής, εκπλήσσοντας το κοινό. O David Copperfield αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα από τα μεγάλα μαγικά του.

Το τέχνασμα δεν υπήρξε τραυματικό για κανέναν από τους χιλιάδες θεατές που συμμετείχαν σε αυτό εδώ και αρκετά χρόνια, όμως ο Cox υποστηρίζει ότι η ομάδα του Copperfield τον πίεσε να τρέξει κάτω από το κρυφό διάδρομο, μέχρι που έπεσε και έπαθε εξάρθρωση του ώμου του.

Όπως ισχυρίστηκε, ο τραυματισμός, του προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη παρόμοια με τη νόσο του Πάρκινσον.«Ήταν σαν ένας συναγερμός πυρκαγιάς που είχε τεθεί σε λειτουργία. Αυτοί (η ομάδα του Copperfield) φώναζαν «γρήγορα!, Τρέξτε, τρέξτε, τρέξτε». Ήταν σαν ένα πανδαιμόνιο . Δεν ήξερα πού έπρεπε να πάω. Ήταν σκοτεινά. Τότε, σκόνταψα και έπεσα στο έδαφος», είπε ο σεφ στην Daily Mail. O David Copperfield αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα από τα μεγάλα μαγικά του Βεβαίως ο ενάγων ζητάει παχυλή αποζημίωση, που δεν μάλλον δεν προτίθεται να καταβάλει ο Copperfield. Οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι ο τρόπος που γίνεται το μαγικό εγγυάται ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους συμμετέχοντες. Μόνο που ο διάσημος μάγος θα πρέπει τώρα να εμπνευστεί ένα νέο κόλπο για να συμπληρώσει το πρόγραμμά του, αφού το «13» αποκαλύφθηκε. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται ως τον Ιανουάριο του 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις