Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το αποτρόπαιο έγκλημα στο Διακοπτό Αιγίου

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το αποτ...

Ένα από τα πλέον φρικιαστικά εγκλήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα

Σοκ στο πανελλήνιο και όχι μόνο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του φρικιαστικού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε σε βίλλα  στο Διακοπτό Αιγίου όπου αποκαλύφθηκε ότι κάτω από τα πλακάκια του μπάνιου στο υπόγειο είχε κυριολεκτικά  χτιστεί, η σωρός ενός άνδρα. Η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε όμως η σωρός και η προχωρημένη αποσύνθεση έχουν καταστήσει επιβεβλημένη την ταυτοποίηση μέσω DNA. Από το πτώμα έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η ταυτοποίηση.

Η αρχή για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος έγινε με  ανώνυμο τηλεφώνημα στην Ασφάλεια Πάτρας που υπεδείκνυε το σπίτι ως τόπο τέλεσης του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί έφθασαν  στην περιοχή και  άρχισαν τις έρευνες στο μπάνιο και συγκεκριμένα στο τζακούζι που είχε δημιουργηθεί πρόσφατα στο χώρο του υπογείου και το οποίο τους είχε υποδειχθεί από το τηλεφώνημα. Το πτώμα εντοπίστηκε  στις 6.30 χθες το απόγευμα. Το σώμα είχε τοποθετεί σε σημείο όπου υπήρχε παλαιότερα μπανιέρα. Στη συνέχεια καλύφθηκε με αδρανή υλικά και τσιμέντο πάχους 10 εκατοστών. Πάνω του είχαν τοποθετηθεί πλακάκια. Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, μετά την πρώτη εξέταση του πτώματος από τον ιατροδικαστή Πατρών,  μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου.

Όλα τα στοιχεία συντείνουν στο ότι πρόκειται για τον  42χρονο Τάσο Τσαγκαρόπουλο που διατηρούσε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Ζάκυνθο και έμενε το μεγαλύτερο διάστημα στην Αθήνα. Η οικογένεια και οι φίλοι του ανήσυχοι αποφάσισαν να απευθυνθούν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολόύλη ξεκίνησε τις έρευνες.

Η τελευταία κλήση που έγινε στο κινητό του τηλέφωνο ήταν αυτή που έριξε φως στην υπόθεση αφού διαπιστώθηκε ότι το στίγμα προέρχεται από το Διακοπτό Αχαΐας. Το δεύτερο στοιχείο ήταν ο εντοπισμός του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε ο επιχειρηματίας την περίοδο της εξαφάνισής του, το οποίο ύστερα από τηλεφώνημα στην εκπομπή ενός τηλεθεατή, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο κέντρο του Αιγίου. Η Ασφάλεια της περιοχής το ερεύνησε, έψαξε την περιοχή στην οποία εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, αλλά δεν έβγαλε άκρη. Η σημαντικότερη πληροφορία  ήρθε από κάποιον τηλεθεατή της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», ο οποίος μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ζήτησε να μιλήσει προσωπικά και με τη δικηγόρο του Τσαγκαρόπουλου. Είπε στη δημοσιογράφο πως ξέρει πού βρίσκεται ο επιχειρηματίας και τι ακριβώς έχει συμβεί. Η συνομιλία με τη δικηγόρο έγινε κατ’ ιδίαν. Όπως αναφέρουν πηγές, ο 42χρονος μάλλον είχε κάποιου είδους σχέση ή οικονομική δοσοληψία με την αλλαδοαπή γυναίκα που είχε νοικιάσει το σπίτι  και την ημέρα που εξαφανίστηκε φαίνεται πως είχε ραντεβού μαζί της. Η γυναίκα πιθανότατα μετά από λογομαχία και καβγά που είχε με το θύμα, φέρεται να τον σκότωσε και στη συνέχεια να τον έθαψε στο χώρο που έφτιαχνε το δωμάτιο. Από πάνω έριξε τσιμέντο και κανονικά έβαλε τα πλακάκια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις