Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλανδρίτσα: Επιτυχές το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης - Δείτε Φωτο

Χαλανδρίτσα: Επιτυχές το 1ο Τουρνουά Επι...

Πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο - Λύκειο Χαλανδρίτσας

Την Κυριακή 13-5-2012 πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο-Λύκειο Χαλανδρίτσας το «1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης» (ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ). Ο ενθουσιασμός και η ευχαρίστηση τόσο των μαθητών – αθλητών, όσο και του κοινού που παρακολούθησε την πετυχημένη διοργάνωση, ήταν έκδηλη και αποτέλεσε την μέγιστη ικανοποίηση των συνδιοργανωτών.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος κ. Θάνος Καρπής, ο Δήμος Ερυμάνθου θα στηρίζει την πρωτοβουλία του Γυμνασίου-Λυκείου Χαλανδρίτσας, με στόχο την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος μέσα απ την ευγενή άμιλλα, για την απόκτηση όχι μόνο αθλητικών αλλά και κοινωνικών, επικοινωνιακών και επαγγελματικών δεξιοτήτων. Η επιτυχία της διοργάνωσης αποτελεί δέσμευση και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί, έτσι ώστε από το επόμενο έτος να διοργανωθούν αντίστοιχοι σχολικοί αγώνες σε επίπεδο Δήμου.

Ο Α.Ο. αντισφαίρισης «ΠΑΓΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ», στήριξε τη διοργάνωση προσφέροντας απλόχερα εκτός από την τεχνογνωσία, την εμψύχωση και ενθάρρυνση, σε διοργανωτές και αθλητές, προκειμένου να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη του αθλήματος στη περιοχή.

Την όλη προσπάθεια υποστήριξε και η τοπική κοινωνία και ειδικότερα το Τοπικό Συμβούλιο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας. Το χορευτικό τμήμα παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, ενώ παράλληλα λειτούργησε στο χώρο και έκθεση Λαϊκής τέχνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις