Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Η κρίση έβαλε λουκέτο στο παλιό μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Ηλεία: Η κρίση έβαλε λουκέτο στο παλιό μ...

Λόγω έλλειψης προσωπικού

Τα πάντα σαρώνει η κρίση στο πέρασμά της. Και μέσα σε αυτά, ούτε η Αρχαία Ολυμπία δεν γλίτωσε από τις συνέπειες των περικοπών που γίνονται στο όνομα αυτής. Η κρίση πλήττει δριμύτατα τον πολιτισμό και η Αρχαία Ολυμπία δυστυχώς δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Το παλαιό μουσείο -των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαιότητας και το παλιό εφορείο - μουσείο των ανασκαφών- τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η δυνατότητα εφεδρείας και κυρίως της πρόωρης συνταξιοδότησης, άδειασε τη Ζ' ΕΠΚΑ από προσωπικό και μαζί με την αποχώρηση του εποχικού προσωπικού στις 31 Οκτωβρίου το πρόβλημα οξύνθηκε.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η προϊσταμένη της Ζ΄ΕΠΚΑ, Γεωργία Χατζή, «λόγω των πολλών αφυπηρετήσεων υπαλλήλων μας και των παραιτήσεων που γίνονται λόγω των επικρατουσών οικονομικών συνθηκών, έχουμε αποχωρήσεις υπαλλήλων. Στις 31 Οκτωβρίου αποχώρησε και το εποχικό προσωπικό που μας είχε ενισχύσει και είχαμε δυνατότητα να έχουμε ανοιχτά όλα τα μουσεία και τον χώρο» ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ άλλων η κυρία Χατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις