Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στερνό "αντίο" στον αιωνόβιο Γεώργιο Παπαγιαβή- Ήταν όλοι εκεί

Στερνό "αντίο" στον αιωνόβιο Γ...

Εκατοντάδες πολίτες αποχαιρέτησαν τον πρώην υφυπουργό και επι σειρά ετών βουλευτή

Το τελευταίο αντίο στον αιωνόβιο  πρώην βουλευτή και υφυπουργό Γεωργίας στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, Γεώργιο Παπαγιαβή, είπαν συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες πολίτες σήμερα το μεσημέρι  στις 3 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών. Αναφερόμενος στον Γεώργιο Παπαγιαβή ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών  π. Συμεών Χατζής, που εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, τόνισε ότι ήταν  άνθρωπος σοβαρός, έντιμος, αξιοπρεπής, που τον διέκριναν  η πραότητα και η σύνεση. παρών για να αποτίσει φόρο τιμής στο νεκρό ήταν και ο πρώην υπουργός, αδελφός του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος στον επικήδειό του μιλώντας για τον Γεώργιο Παπαγιαβή τον χαρακτήρισε,  μεγάλο κοινωνικό αγωνιστή και μεταλαμπαδευτή των κοινωνικών αξιών στην Αχαΐα, ενώ υπενθύμισε ότι το 1974 τόσο ο αποθανών όσο και ο Αλέκος Παναγούλης είχαν εκλεγεί βουλευτές με  την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις και ο ένας έτρεφε βαθιά εκτίμηση για τον άλλον.

Επικήδειο εκφώνησε και ο πρόεδρος του Γορτυνιακού Συνδέσμου, Θεόδωρος Δούρος, που τόνισε ότι ο Γεώργιος Παπαγιαβής έφυγε από τη ζωή ήρεμος, πράος και βέβαιος ότι έπραξε το καθήκον του, ενώ έδωσε  υπόσχεση ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα ανάβει το καντήλι στον τάφο του.

Στεφάνια απέστειλαν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κωνστίνος Μητσοτάκης.

Ανάμεσα σε αυτούς που είπαν το τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Παπαγιαβή ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, ο βουλευτής Ν. Τσούκαλης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων και διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Δημ. Κατσικόπουλος, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Κ. Χριστόπουλος και Δημ. Αϊβαλής, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Ελλάδας, Κ. Καρπέτας και Αρ. Μπουχάγιερ,  ο πρ. υφυπουργός Βασ. Μπεκίρης,  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ν. Κοντοές, ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Ηλ. Γρηγόρης,  ο επιχειρηματίας και πρ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Ν. Δούρος, ο καθηγητής της Ιατρικής και τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Δημ. Σιαμπλής, η πρ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Κατερίνα Γατοπούλου, ο γνωστός οικολόγος Βλ. Βελλόπουλος, ο δικηγόρος, πρ. νομαρχιακός σύμβουλος και στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θαν. Καφέζας και πολλοί άλλοι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις