-
http://cdn.thebest.gr/media/images/medium/zgdadfktqk4b6c72a1c2fd8.jpg
Την Κυριακή αποφασίζεται το μέλλον 12 μπλόκων
Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί
Σε σύσκεψη, την οποία θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή το μεσημέρι στον Τύρναβο, θα κριθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων των «12» μπλόκων από την Θεσσαλία και τη Μακεδονία, που έχουν συγκροτήσει κοινό μέτωπο και κοινό διεκδικητικό πλαίσιο.
Στον Τύρναβο, ο δρόμος Λάρισας - Κοζάνης εξακολουθεί να παραμένει κλειστός, με τα τρακτέρ των αγροτών είναι κάθετα τοποθετημένα στο οδόστρωμα.
Στον Πλατύκαμπο, η παλιά εθνική οδός Λάρισας - Βόλου άνοιξε από χθες το βράδυ και σε σύσκεψη που είχαν σήμερα το απόγευμα οι αγρότες αποφάσισαν να αφήσουν το δρόμο ανοιχτό.
Στα μπλόκα παραμένουν και οι αγρότες της Νίκαιας. Μαζί με τα υπόλοιπα μπλόκα που συντάσσονται με την πλατφόρμα των εννέα αιτημάτων που είχε θέσει ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας, έχουν ζητήσει να συναντηθούν με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, την ερχόμενη Τρίτη.
5 4 3 2 1
Calendar
VideoΑποσπάσματα από την ομιλία του Δημάρχου Συμπολιτείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, κατά την ανακήρυξη του Βάσου Λυσσαρίδη ως επίτιμου δημότη του Δήμου Συμπολιτείας (δείτε και τα άλλα βίντεο με την ομιλία του κ. Λυσσαρίδη και τις δηλώσεις Α. Κατσιφάρα και Α. Φούρα).
Magazine
Καιρός