Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Il Divo επιστρέφουν με ένα εξαιρετικό νέο άλμπουμ

Οι Il Divo επιστρέφουν με ένα εξαιρετικό...

Το «Wicked Game» κυκλοφορεί στις 28 Νοεμβρίου από την Syco

Το πιο σύγχρονο κλασσικό παγκόσμιο group κυκλοφορεί το εξαιρετικό νέο του album, «Wicked Game» στις 28 Νοεμβρίου στο Syco. Αυτό το κουαρτέτο που έχει χαρακτηριστεί ως φαινόμενο – Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller και Urs Buhler – επιστρέφουν με το πιο εντυπωσιακό τους άλμπουμ μετά το ντεμπούτο τους το 2004 που δημιούργησαν ένα νέο μουσικό είδος.

Οι Il Divo θα παρουσιάσουν το «Wicked Game», τη δραματική τους αναδιατύπωση του κλασσικού τραγουδιού του Chris Isaak, στην τηλεόραση στη Μεγάλη Βρετανία στις 5 Σεπτεμβρίου στο «Red or Black» και στην Αμερική στις 7 Σεπτεμβρίου στους ημιτελικούς του «America’s Got Talent».

Το Μάιο, το UK Classical Brits βράβευσε τους Il Divo με το τιμητικό βραβείο «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας». Νωρίτερα αυτό το μήνα έκαναν συναυλίες στο London Coliseum με την υποστήριξη της Royal Philharmonic Orchestra όπου παρουσίασαν νέο υλικό. Αυτές οι συναυλίες θα κυκλοφορήσουν σε DVD και σε διπλό CD/DVD αυτό το Νοέμβριο.

Την παραγωγή του νέου άλμπουμ έχουν κάνει οι Per Magnusson και David Krueger με επιπρόσθετη παραγωγή από τον Richard «Biff» Stannard. Εκτός από το ομώνυμο τραγούδι, άλλα highlights του άλμπουμ είναι η συναισθηματική όμορφη απόδοση στο «Crying» του Roy Orbison και μια ανάλαφρη εκδοχή του τραγουδιού του Samuel Barber «Adagio For Strings».

Ο Carlos Marin περιγράφει την ηχογράφηση του νέου άλμπουμ ως «απίστευτη – μπορείς πραγματικά να ακούσεις την εξέλιξη. Και αυτή η σύνδεση μεταξύ μας, ο τρόπος που ο συνδυασμός παράγει μαγεία, είναι πιο δυνατός από ποτέ.»

Ο Urs Buhler πιστεύει ότι το νέο άλμπουμ θα ικανοποιήσει τους θαυμαστές τους όσο έχει ικανοποιήσει και τους ίδιους. «Πιστεύουμε ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει ποτέ», δηλώνει.

Ο David Miller λεει τι κάνει τους Il Divo ξεχωριστούς: «το εύρος των χρωμάτων που έχουν οι τέσσερις φωνές μας».

Ο Sebastien Izambard επισημαίνει τη μοναδική σχέση τους με το κοινό ως ένα κλειδί δύναμης. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα, μεγαλύτερο από κάθε βραβείο, βλέποντας όλους τους fans εκεί έξω. Και είναι ακόμη εκεί, έξι χρόνια τώρα.»

Η επιτυχία τους έφερε ένα νέο ήχο φωνητικών στη μοντέρνα μουσική και είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου, ευρέως αντιγραφόμενου είδους.

Με πάνω από 25 εκατομμύρια πωλήσεις σε άλμπουμ, 150 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, πάνω από 2 εκατομμύρια πωλήσεις εισιτηρίων συναυλιών και το κλασσικό άλμπουμ – «Ancora» – που έφθασε στο νούμερο 1 του Billboard Top 200– οι Il Divo θα μπορούσαν αναπαυθούν στις δάφνες τους. Αλλά ποτέ δεν ήταν αυτό το στιλ τους.

Η ιστορία τους συνεχίζει να εξελίσσεται και το «Wicked Game» είναι ένα πολύ ενδιαφέρον νέο κεφάλαιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture