Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατάμεστο το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας για τα «κορίτσια με τα μαύρα» - Η κόντρα τους βγήκε σε καλό

Κατάμεστο το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας για...

Δεν έπεφτε καρφίτσα και στις δύο παραστάσεις

Ως διαφήμιση λειτούργησε για τα "Κορίτσια με τα μαύρα" η κόντρα των δημιουργών της παράστασης με τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και τον μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο. Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η έμμεση διαφήμιση είναι η καλύτερη.

Σε μια σεζόν λοιπόν που ακόμη και πασίγνωστοι καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα δυσκολεύτηκαν να γεμίσουν τις κερκίδες των σταδίων, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Αρχαίο Ωδείο δεν έπεφτε καρφίτσα και τις δύο ημέρες για τα …αμαρτωλά κορίτσια των Ρήγα - Αποστόλου.

Είναι γνωστό ότι οι κόντρες απ’ όπου κι αν προέρχονται  ιντριγκάρουν το κοινό, και οι δημιουργοί της παράστασης με την πολύχρονη εμπειρία τους στο χώρο είναι λογικό αυτό να το γνωρίζουν (ίσως έτσι εξηγούνται οι υψηλοί τόνοι που υιοθέτησαν τόσο στο εξώδικό τους όσο και στην επιστολή τους προς τον Μητροπολίτη) ας αποκτήσουν λοιπόν γνώση και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι για να μην τσιμπάνε τόσο εύκολα...

Γιατί λόγοι να μην εντάξει ο Δήμος τη συγκεκριμένη παράσταση στο πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ υπήρχαν, αν ήθελαν οι ιθύνοντες να διατηρήσουν πιο υψηλό το καλλιτεχνικό επίπεδο του θεσμού, και σίγουρα όχι γιατί διαφώνησε με το περιεχόμενο της παράστασης ο Μητροπολίτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight