Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: «Έστω και με καθυστέρηση 8 μηνών, επιτέλους ο Προαστιακός επεκτείνεται»

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: «Έστω και με ...

Οι έμποροι ζητούν να υπάρξουν δρομολόγια του προαστιακού και προς τη νότια πλευρά της πόλης

«Μετά την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  να αποσυνδεθεί από το τραίνο και να αποκοπεί  η Πελοπόννησος και η πόλη μας απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα, αφού αυτοί είναι οι στόχοι και τα οράματα του πολιτικού & λοιπού δυναμικού της πόλης και της περιφέρειας, ας «πανηγυρίσουμε» για την επέκταση.» Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας, ο οποίος συνεχίζει με τα εξής:

«Το «Τραινάκι» οικολογικό φθηνό και γρήγορο μπορεί να ανακουφίσει με την επέκταση του την πόλη και τους κατοίκους της   απ΄ το έντονο κυκλοφοριακό, τους ρύπους, την έλλειψη χώρων στάθμευσης κλπ.

Η  ΤΡΑΙΝΟΣΕ  αφού εκτιμήσει τα θετικά αποτελέσματα από την λειτουργία ενός χρόνου του Προαστιακού να προχωρήσει στην επέκταση του προς τις Νότιες συνοικίες.

Πιστεύουμε πως η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, όσο και αυτές της Δύμης και της Αιγιαλείας να διεκδικήσουν πεισματικά την σύνδεση Αίγιο-Πάτρα-Δυτική Αχαΐα-Άραξο.

Ο ΕΕΣΠ καταθέτει δημόσια πρόταση στη Δημοτική Αρχή και τους φορείς, αφού επεκταθεί και θα επεκταθεί ο Προαστιακός προς τις Νότιες συνοικίες ΆΜΕΣΑ να ξεκινήσει μελέτη επανασχεδιασμού των αστικών συγκοινωνιών με άξονα το τραίνο και σταθμούς μεταφόρτωσης ώστε να μην διασχίζουν την πόλη χωρίς λόγο 7 συγκοινωνιακές γραμμές.

Ας ξεκινήσουμε ΣΗΜΕΡΑ χωρίς χάσιμο χρόνου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις