Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διαβούλευση Δήμου – Μητρόπολης για τα «Κορίτσια με τα Μαύρα»

Πάτρα: Διαβούλευση Δήμου – Μητρόπολης γι...

Σε λίγη ώρα συνάντηση του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού με τον Μητροπολίτη

Έντονες είναι οι ζυμώσεις μεταξύ του Δήμου Πατρέων και της Μητρόπολης για το εάν θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας η παράσταση των Ρέππα – Παπαθανασίου «Τα κορίτσια με τα μαύρα». Και αυτό διότι, όπως είχε γράψει πρώτο χθες το thebest.gr από πλευράς Μητρόπολης και μερίδας πιστών ζητείται να μην δοθεί η παράσταση λόγω του περιεχομένου της.

Για το θέμα αυτό, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού της Πάτρας Αντώνης Σκιαθάς θα επισκεφθεί σε λίγη ώρα στα γραφεία της Μητρόπολης τον Επίσκοπο Πατρών κ. Χρυσόστομο. Στη συνάντηση ο Μητροπολίτης αναμένεται να μεταφέρει στον κ. Σκιαθά τις ενστάσεις του και να του ζητήσει να μην φιλοξενηθεί στο Αρχαίο Ωδείο η παράσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στη δημοτική Αρχή επικρατεί έντονος προβληματισμός για το θέμα και για τη στάση του Μητροπολίτη.

Μάλιστα, για το ζήτημα που έχει προκύψει, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει και επαφή μεταξύ του δημάρχου Πατρέων Γιάννη Δημαρά και του Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομου.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς του Πολιτιστικού Οργανισμού για το θέμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις