Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον απίστευτης χλιδής γάμο της Kim Kardashian

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον απί...

Πρόκειται για έναν από τους πλέον χλιδάτους γάμους ever, που δεν κόστισε ούτε σεντ

Ο πιο συζητημένος γάμος της αμερικάνικης σόουμπιζ για το 2011 πέρασε πλέον στην ιστορία. Η Kim Kardashian παντρεύτηκε χθες τον εκλεκτό της καρδιάς της, Kris Humphries, λίγο πριν τη δύση του ηλίου κάτω από ένα ασυννέφιαστο ουρανό στο Montecito της Καλιφόρνια, κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία περίπου 440 καλεσμένων μεταξύ των οποίων οι: Lindsay Lohan, Eva Longoria, Ryan Seacrest, Venus και Serena Williams, Avril Lavigne και Demi Lovato, οι οποίοι ήταν ντυμένοι σε άσπρο – μαύρο, σύμφωνα με την επιθυμία της Kim!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Kim, η νύφη που έφτασε στο χώρο της τελετής συνοδευμένη από τον πατριό της, Bruce Jenner, φορούσε ένα ειδικά σχεδιασμένο γι΄ αυτήν στράπλες νυφικό Vera Wang με τούλινη φούστα και απλικαρισμένη δαντέλα, ενώ το πέπλο της παρέμεινε στο πρόσωπό της κατά τη διάρκεια της τελετής!

Το δαχτυλίδι του γάμου ήταν σχεδιασμένο από τον πολύ καλό της φίλο Lorraine Schwartz, ο οποίος επίσης σχεδίασε και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων! Ο 26χρονος γαμπρός φορούσε μαύρο σμόκιν με λευκό πουκάμισο και λευκό παπιγιόν Ermenegildo Zegna.

Σημειωτέον ότι η Kim είχε ακόμη δύο ακόμη νυφικά, επίσης αποκλειστικά σχεδιασμένα από τη Vera Wang, για να διαλέξει γι΄ αυτή τη μεγάλη μέρα. «Θεέ, μου! Αυτό το νυφικό…» είναι η φράση που θέλει να λένε όλοι και που η ίδια χρησιμοποίησε σε ραδιοφωνική συνέντευξή της λίγες μόνο ώρες πριν το γάμο.

Ο γάμος της βασίλισσας των reality Kim Kardashian και του Kris Humphries θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πιο δαπανηρούς γάμους όλων των εποχών, ο οποίος όμως δεν κόστισε ούτε ένα cent. Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter», η οικογένεια Kardashian επωφελήθηκε οικονομικά από το γάμο!

Θα πείτε πώς είναι δυνατόν; Η 30χρονη βασίλισσα των reality λέγεται ότι πληρώθηκε $ 50.000 από το club Tao στο Las Vegas για να φιλοξενήσει το bachelor πάρτι της στις 23 Ιουλίου. Ο πατριός της, Bruce Jenner, δήλωσε επίσης ότι έχουν διαπραγματευθεί 1,5 εκατομμύρια δολάρια για τις αποκλειστικές φωτογραφίες του γάμου σε περιοδικό.

Ο παίκτης του NBA Kris Humphries, λέγεται ότι πήρε μεγάλη έκπτωση στο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων δαχτυλίδι αρραβώνα του Lorraine Schwartz!.

Ο χλιδάτος γάμος της Kardashian παρουσιάστηκε ακόμη και στο μουσείο της Madame Tussauds στο Hollywood!!!

Δείτε τις πρώτες φωτό που δημοσίευσε το splashnews.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View