Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο δονητής που "θυμάται" - Έχει μνήμη 16 GB!

Ο δονητής που "θυμάται" - Έχει...

Η πώλησή του επιτρέπεται μόνο για "εκπαιδευτικούς λόγους"

Οι δημιουργοί gadget στελέχη επιχειρήσεων απάντησαν με εντυπωσιακό τρόπο στις σύγχρονες γυναικείες ανάγκες κάθε... είδους, αλλά και στους φανατικούς... χριστιανούς στις ΗΠΑ. Πολλές αμερικανικές πολιτείες διατηρούν νομοθεσία ανάλογη με αυτή ισλαμικών χωρών, όσον αφορά τη δυνατότητα των γυναικών να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα.

Στο τέξας, για παράδειγμα, η πώληση τέτοιων αντικειμένων επιτρέπεται μόνο για "εκπαιδευτικούς λόγους" και ο ιδιοκτήτης θα πρέπει κατά την αγορά να έχει υπογράψει σχετική δήλωση. Εάν οποιοσδήποτε εντοπιστεί με κάποιο ερωτικό βοήθημα χωρίς να έχει τηρήσει αυτή τη διαδικασία, αντιμετωπίζει δικαστική δίωξη. Αντίστοιχη νομοθεσία έχουν και η Τζόρτζια, η Αλαμπάμα, το Μισισίπι, η Ιντιάνα, η Βιρτζίνια, η Λουιζιάνα, ακόμη και η Μασαχουσέτη.

Φυσικά, η ζήτηση ειδικά στο γυναικείο κοινό είναι πάντα παρούσα και οι κατασκευαστές βρίσκουν διάφορους τρόπους να παραλλάσσουν το προϊόν ώστε να φαίνεται ότι επιτελεί μία άλλη λειτουργία, είτε για να ξεφεύγουν από το νόμο είτε απλώς από τους... αδιάκριτους.

Η τελευταία προσθήκη σε αυτή την οικογένεια ειδών, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή και έρχεται από ένα πρότζεκτ που αναζητά υποψήφιους αγοραστές για να βγάλει το προϊόν σε μαζική παραγωγή.

Το "ντουέτο" όπως ονομάστηκε για να δηλώνει σαφώς το διττό του ρόλο, δεν είναι ένα τυχαίο παιχνίδι. Δεν μοιάζει με μικρό USB, αλλά είναι, και μάλιστα τελευταίας τεχνολογίας, με χωρητικότητα ως 16 GB, φόρτιση από την αντίστοιχη θύρα του υπολογιστή και "επική" διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις τέσσερις ώρες!

Οι "κακές γλώσσες" στο διαδίκτυο ήδη σχολίασαν ότι σε ένα τέτοιο USB μάλλον το μόνο που θα αποθήκευε η ιδιοκτήτρια είναι πορνογραφία, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει.

Το ενδιαφέρον των καταναλωτών πάντως είναι σημαντικό και ήδη έχει εξασφαλίσει τα μισά από τα απαιτούμενα κεφάλαια, για να βγει το ντουέτο στα... γραφεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις