Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μοίρασαν δώρα, κάρτες διαρκείας και προσκλήσεις

Μοίρασαν δώρα, κάρτες διαρκείας και προσκλήσεις
Κόντης Γιάννης

Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΕΑΠ στην Πλ. Γεωργίου

Με επιτυχία στέφθηκε για μια ακόμα φορά η εκδήλωση του τμήματος μάρκετινγκ της ΕΑΠ Λουξ η οποία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Πάτρας και στην Πλατεία Γεωργίου. 
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΑΠ Λουξ, Μανόλης Ρογδάκης, ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Συνοδινός, ο εκ των υπεύθυνων του τμήματος μάρκετινγκ, Γκας Καραγιάννης, μέλη του τεχνικού team και  παίκτες της ομάδας βόλεϊ. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά. Μεταξύ άλλων τα μικρά παιδιά έλαβαν μέρος σε ένα διαγωνισμό που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ΕΑΠ Λουξ οι οποίοι είχαν στήσει ένα μικρό φιλέ στο κέντρο της Πλατείας με τους νικητές να παίρνουν πλούσια δώρα όπως κάρτες διαρκείας για το υπόλοιπο της σεζόν, μπάλες, μπλουζάκια της ομάδας και προσκλήσεις για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι του Cev Cup με τον Ηρακλή. 
Φυσικά τα μικρά παιδιά έπαιξαν βόλεϊ και με τους αστέρες της ΕΑΠ Λουξ οι οποίοι κάλεσαν μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρόν στο γήπεδο τόσο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό όσο και στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ηρακλή. 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πουλήθηκαν από το ειδικό περίπτερο που είχε στήσει η ΕΑΠ Λουξ ,πολλά εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports