Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Μεγάλη μάχη με ΠΑΟ Ρουφ (15.00)

Παναχαϊκή: Μεγάλη μάχη με ΠΑΟ Ρουφ (15.00)
Κόντης Γιάννης

Ο Χούτος στην μεταγραφική λίστα της Παναχαϊκής

Μια από τις πιο δύσκολες μάχες της δίνει η Παναχαϊκή την Κυριακή στις 3μ.μ. στο Στάδιο της Αγυιάς φιλοξενώντας τον ΠΑΟ Ρουφ. Οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μόλις έναν βαθμό πίσω από τα Μέγαρα και την Καλλιθέα και θέλει να διατηρηθεί στα ψηλά, έτοιμη να δεχθεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα των άμεσων διωκτών της.

Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει όλα τα όπλα στην διάθεσή του, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα προβεί σε αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με αυτή που παράταξε στον Ασπρόπυργο, άλλωστε, 11αδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει.

Από εκεί και πέρα αναμένεται πολύς κόσμος στο Στάδιο της Αγυιάς, με την Παναχαϊκή να επιστρέφει εντός μετά από σχεδόν έναν μήνα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και αναμένεται να εξαντληθούν αφού η σημαντικότητα του αγώνα είναι τέτοια και από την άλλη υπάρχει και το έξτρα κίνητρο να δουν τα νέα αποκτήματα.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΧΟΥΤΟ!!

Τέλος, στα μεταγραφικά η Παναχαϊκή δείχνει να μην τα έχει παρατήσει και πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Λάμπρου Χούτου. Βεβαίως, από την στιγμή που αποκτηθεί επιθετικός, φαίνεται πως ο Τριχιάς θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής όλα δείχνουν… παραμονή του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports