Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βήμα πρόκρισης για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Βήμα πρόκρισης για τις γυναίκες της ΝΕΠ
Κόντης Γιάννης

Επικράτησε 8-7 της Ματαρό στην Ισπανία

Το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην 4άδα του Len Trophy έκαναν το Σάββατο τα κορίτσια της ΝΕΠ. Η ομάδα του Γιώργου Κακουλίδη νίκησε 8-7 την Ματαρό στην Ισπανία και πήρε προβάδισμα για το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Η ΝΕΠ ήταν πολύ καλή και παρά το ότι έπαιξε και με κόντρα διαιτησία (έχανε 4-1 στο ξεκίνημα), είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Λουίς Ζιλέτ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι 15΄΄ πριν το φινάλε. Το πέναλτι κέρδισε η Σοφία Μανέτα.
Διαιτήτευσαν οι Γιουχάτζ (Ουγγαρία) και Τακίνι (Ιταλία). Τα 8λεπτα: 1-1, 3-1, 2-3, 1-3. Τα γκολ της Ματαρό πέτυχαν οι: Γκίμπσον 1, Ταραγκό 5, Μπατζ 1.
ΝΕΠ: Παπαϊωάννου, Β. Μανέτα, Μ. Μανέτα, Ουέμπστερ 1, Χαραλαμπίδου 3, Σ. Μανέτα 2, Βλάχου 1, Ζιλέτ 1, Ο. Μανέτα, Γκέκα, Μπαράκου, Βαν Ομεν.
* «Ηταν μόνο το πρώτο ημίχρονο. Εχουμε ακόμη άλλα τέσσερα 8λεπτα για την πρόκριση στην 4άδα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΕΠ Χρήστος Μανέτας.
* «Εχουμε άλλο ένα ημίχρονο μπροστά μας. Η Ματαρό είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θα πρέπει να προσέξουμε και στην έδρα μας. Πάμε για τη νίκη – πρόκριση», δήλωσε ο Γιώργος Κακουλίδης. «Μπράβο σε όλα τα κορίτσια. Παίξαμε και με κόντρα διαιτησία 200-0», ανέφερε ο βοηθός προπονητή Γιάννης Σταθόπουλος.
«Η ΝΕΠ είναι έτοιμη να γράψει ιστορία. Μας μένει ένα ακόμη παιχνίδι για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην 4άδα. Με την φετινή μας πορεία εκπροσωπούμε επάξια το ελληνικό πόλο και την Πάτρα στο εξωτερικό», δήλωσε το μέλος της διοίκησης Γιώργος
Αντωνόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports