Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Superleague:Τα τρία παιχνίδια του σημερινού προγράμματος

Superleague:Τα τρία παιχνίδια του σημερι...
Μάτσας Μάρκος

Αύριο το υπόλοιπο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16.45:

Σε ένα πρωτάθλημα με μια τόσο αποδυναμωμένη ΑΕΚ αγωνιστικά και μη, οι δύο ομάδες που σήμερα αναμετρώνται στην Τρίπολη μοιάζουν αυτές που θα προσπαθήσουν πιο πολύ να «κλέψουν» την Ευρώπη από την Ένωση και να ακολουθήσουν στα Play-off τους μάλλον σίγουρους ΠΑΟΚ και Άρη. Οπότε μιλάμε για ένα ντέρμπι με τρομερά κίνητρα για τον νικητή.

Τι να προσέξετε: Την ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετική γραμμή των φιλοξενουμένων, η οποία μάλιστα ενισχύθηκε τον Ιανουάριο με τον θηριώδη Μπουβάλ. Θα μπορέσει να σκοράρει απέναντι σε μια από τις καλές και κυρίως κλειστές άμυνες του πρωταθλήματος;

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 16.45:

Οι δύο ομάδες που αναμετρώνται στο Παγκρήτιο στάδιο αναζητούν ακόμα την πρώτη νίκη τους το 2010.  Ο Εργοτέλης ψάχνει την ταυτότητα του ύστερα από το καλό ξεκίνημα του πρώτου γύρου, ενώ όλοι είχαν ξεγράψει τον Λεβαδειακό, ο οποίος δείχνει τρομερά σημάδια βελτίωσης και είναι ξανά μες το παιχνίδι της παραμονής.

Τι να προσέξετε: Ο δαιμόνιος Ναπολεόνε παίρνει την ομάδα από το χέρι σχεδόν απ’ την αρχή του πρωταθλήματος. Απέναντι στον Εργοτέλη που περιμένει στα μετόπισθεν και βγαίνει υποδειγματικά στην αντεπίθεση θα είναι αυτός που θα κληθεί να ξεκλειδώσει την αντίπαλη εστία.

ΛΑΡΙΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 19.00:

Το ότι Λάρισα και Ηρακλής είναι η πρώτες ομάδες που βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού λέει τα πάντα για την σπουδαιότητα του σημερινού παιχνιδιού στο Αλκαζάαρ. Και οι δύο προπονητές αντιμετωπίζουν το ματς σαν μια απ’ τις τελευταίες ευκαιρίες να ξεφύγουν απ’ τον πάτο της βαθμολογίας.

Τι να προσέξετε: Αν οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό στο φετινό πρωτάθλημα, είναι το ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίζουν με αποτέλεσμα να κάνουν, αλλά και να δέχονται φάσεις πολύ εύκολα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ένα καλό παιχνίδι με πολλά γκολ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports