Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανηλειακό

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανηλειακό

Ποιά είναι τα νέα πρόσωπα

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανηλειακό, αφού την Παρασκευή υπέγραψε στην ομάδα ο 30χρονος (γεν. 19/8/1981) ικανός και έμπειρος Ηλείος γκολκήπερ Θανάσης Μανωλόπουλος (που αγωνίστηκε στην ομάδα και πέρυσι ως τον Ιανουάριο, οπότε και απομακρύνθηκε για πειθαρχικούς λόγους τότε, μετά και την εισήγηση του τότε τεχνικού Γ. Τόγια και στο δεύτερο γύρο αγωνίστηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας).
Έχει ως γνωστόν ξεκινήσει από τον Αστέρα Αμαλιάδας, όπου και αναδείχτηκε, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε στη Β' Εθνική με το Αιγάλεω, το Χαιδάρι και τον Ηλυσιακό.
Επίσης την Παρασκευή, ολοκληρώθηκε και τυπικά μια σημαντική ανανέωση αφού έβαλε την υπογραφή και ο Ματθαίος Θωνιάτης. Υλοποιώντας έτσι κι επίσημα την προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί από τις προηγούμενες μέρες. Κάτι που από μέρα σε μέρα θα γίνει και με τον αρχηγό Γιάννη Κολόκα.
Ο Πανηλειακός προχώρησε σε εννιά ακόμη μεταγραφές, αυτές τις μέρες. Αυτοί είναι: ο Παντελής Κρυστάλλης, (28χρονος Σερραίος επιθετικός που την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν 2ος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Football League 2 πετυχαίνοντας 10 γκολ με τη φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας και είναι μια σημαντική προσθήκη για την πυργιώτικη ομάδα, ικανός φορ και γνώστης της κατηγορίας), ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Ακπαρίδης (μέχρι πρότινος στην Παναχαική και προηγούμενα σε Λαμία και Ολυμπιακό Βόλου), ο 23χρονος ακραίος μπακ Δημήτρης Ταφαρλής (από τον Εορδαικό), ο επίσης 23χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός μέσος Άρης Λώττας (πέρυσι στην Καλλονή, έχει ξεκινήσει από τους Νέους Ολυμπιακού Πειραιώς, κι ακολούθως σε Φωστήρα, Χαιδάρι - Β' Εθνική, Εθνικό Φιλιππιάδας, Λοκομοτίβ Μέζντρα Βουλγαρίας - Α' Εθνική και Δόξα Κρανούλας), ο 20χρονος μεσοαμυντικός Νίκος Κάλφας (πέρυσι στον Εορδαικό, 25 συμμετοχές, 2 γκολ) κι ο 19χρονος "ντόπιος" Ηλείος Λευτέρης Βατσής (που πέρυσι αγωνίστηκε με τη Δόξα Κρανούλας ως δανεικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα).
Ακόμα, οι νεαροί Γιώργος Χριστοφορίδης και Παύλος Κυριακίδης. Οι δυο ποδοσφαιριστές την περυσινή χρονιά αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Κοζάνης στον Βόρειο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο Παύλος Κυριακίδης (μέσος) είναι γεννημένος στις 03/09/1991 και τη περυσινή σεζόν είχε συνολικά 31 συμμετοχές (κύπελλο και πρωτάθλημα) και πέτυχε τρία γκολ. Ο Γιώργος Χριστοφορίδης είναι επιθετικός γεννήθηκε στις 04/03/1992 και την περυσινή σεζόν είχε 18 συμμετοχές και ένα γκολ.
Κι ο επίσης νεαρός (18 ετών) επιθετικός Φώτης Σαμπράκος από την ομάδα Νέων του Εθνικού Πειραιά. Οι νεαροί θα αγωνίζονται ως μικροί (αφού άλλωστε ο κανονισμός ζητάει υποχρεωτικά τη συμμετοχή τριών γεννηθέντων από 1/1/1991 και μετά στην ενδεκάδα).
Συνεχείς εξακολουθούν να είναι από εκεί και πέρα, οι κινήσεις και οι επαφές στον Πανηλειακό με στόχο τη δημιουργία της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Ο Κώστας Ντάβαρης, όπως κι ο Σωτήρης Αντωνίου, καθώς κι ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης, συνεχίζουν καθημερινά πολλές συναντήσεις κι επαφές.
Είτε με παίκτες που ήδη αγωνίστηκαν και πέρυσι στην ομάδα, προκειμένου να συζητηθεί η παραμονή τους (μεταξύ αυτών είναι οι ικανοί μεσοεπιθετικοί Δημήτρης Μπράβος και Δημήτρης Νικολόπουλος, που από μέρα σε μέρα θα δώσουν την τελική απάντηση τους), είτε με άλλους παίκτες, υποψήφιους να ενταχθούν στην ομάδα, προερχόμενους κι από τις τρεις Εθνικές κατηγορίες.
Μάλιστα κάποιοι ακόμα παίκτες θα βρεθούν τις προσεχείς μέρες στον Πύργο (ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο) ώστε να έχουν από κοντά τις τελικές συζητήσεις, αλλά να πέσουν και υπογραφές!
Στο μεταξύ, ενόψει της Δευτέρας που όπως είχε γνωστοποιηθεί θα ξεκίναγε η προετοιμασία, μια μικρή εκκρεμότητα ακόμα σχετικά με το αθλητικό υλικό (που τελικά επιλύεται άμεσα) ήταν βασικά η αιτία να δοθεί μια μικρή αναβολή δυο ημερών στην έναρξη η οποία τελικά θα γίνει την Τετάρτη (η πρώτη θα γίνει στο Στάδιο, η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί προσεχώς).
Νάσος Σκούρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports