Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Κέρκυρα η Τζάνετ Τζάκσον

Στην Κέρκυρα η Τζάνετ Τζάκσον

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια εθεάθη να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να τρώει ψάρι στο όμορφο νησί του Ιονίου

Συνεχίζονται οι αφίξεις διάσημων σταρ του εξωτερικού στην Ελλάδα για διακοπές. Σύμφωνα με το σάιτ zougla.gr στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα βρίσκεται η Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον, αδελφή του αξέχαστου θρύλου Μάικλ Τζάκσον.

Η Τζάνετ Τζάκσον 44 ετών σήμερα, δεν έχει έρθει στη χώρα μας με κάποιο ερωτικό σύντροφο, αλλά με γυναικοπαρέα με σκοπό προφανώς να διασκεδάσει, να απολαύσει τις ομορφιές και τα πρασινογάλαζα νερά του Ιονίου και να ξεκουραστεί. Όπως σημειώνει το zougla gr, παρόλο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν φωτογραφίες από παπαράτσι και υλικό που να αποδεικνύει τον ερχομό και διαμονή της στη χώρα μας, εν τούτοις πολλοί είναι οι ντόπιοι και οι τουρίστες που υποστηρίζουν ότι την είδαν και πως πράγματι βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές στο καταπράσινο νησί των Φαιάκων με τη διεθνή αίγλη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που καταφθάνουν από την όμορφη Κέρκυρα, η Αμερικανίδα μαύρη τραγουδίστρια και οι φίλες της έχουν νοικιάσει μια βίλα στο βόρειο μέρος του νησιού. Η Τζάνετ Τζάκσον προτιμά να μετακινείται με φιλικό σκάφος και να κάνει τα μπάνια της σε μικρές παραλίες όπου δεν υπάρχει πολύς κόσμος.

Επίσης κάποιοι την είδαν να τρώει ψάρι και άλλες ντόπιες σπεσιαλιτέ όπως «παστιτσάδα» καθώς και να γεύεται το περίφημο κερκυραικό λικέρ Κουμ Κουάτ σε ταβερνάκι με θέα το λιμάνι της Κέρκυρας αλλά και το Ποντικονήσι. Η Τζάνετ Τζάκσον έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και θεωρείται μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες της σύγχρονης μουσικής στον κόσμο.

Αξίζει τέλος να θυμίσουμε ότι η Τζάκσον στις αρχές του Ιουλίου, πραγματοποίησε επί σκηνής ένα εικονικό ντουέτο με τον εκλιπόντα αδελφό της Μάικλ Τζάκσον δύο χρόνια μετά το θάνατό του. Η τραγουδίστρια, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Number Ones: Up Close & Personal», στο Royal Albert Hall του Λονδίνου τραγούδησε την παλιά επιτυχία τους «Scream» του 1995 ενώ παράλληλα ακουγόταν η φωνή του Μάικλ να ερμηνεύει το ίδιο τραγούδι και προβαλλόταν σε γιγαντοοθόνη  ένα βίντεο που έδειχνε τον θρύλο της ποπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight