Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο τραγικός 44χρονος άφησε πίσω του τέσσερα παιδιά - "Ήταν το στηριγμά μας" λέει η πρώτη γυναίκα του

Ο τραγικός 44χρονος άφησε πίσω του τέσσε...

Σοκ και στο Πύργο, τόπο καταγωγής της συζύγου του

Ο άτυχος 44χρονος που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα, την ώρα που πήγαινε να φέρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο νοσοκομείο, δεν άφησε ορφανά μόνο τα δυο μωρά με τη δεύτερη σύζυγό του αλλά και άλλα 2 παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

H τραγική σύζυγος του 44χρονου που σήμερα τα ξημερώματα τρεις άγνωστοι τον σκότωσαν έξω από το σπίτι του για να του πάρουν τη βιντεοκάμερα με την οποία σκόπευε να κινηματογραφήσει στιγμές ευτυχίας, σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, κατάγεται από τον Πύργο είναι γιατρός και η μητέρα της διατηρεί φαρμακείο στον Πύργο.

Ο αδικοχαμένος Μανώλης Καντάρης, ιδιωτικός υπάλληλος, σύζυγος της πνευμονολόγου του νοσοκομείου "Ερίκκος Ντυνάν" Σιμόνας Βιρτζίλι, η οποία όπως προαναφέραμε κατάγεται από τον Πύργο. Είναι κόρη της Τριανταφυλλιάς (Λένας) Νικολοπούλου-Βιρτζίλι, που διατηρεί φαρμακείο στο κέντρο του Πύργου.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ

"Ήταν το στήριγμά μας" δηλώνει στο ΤLIFE η πρώην σύζυγός του συντετριμμένη.

"Ο Μανώλης είναι ο πρώην συζυγός μου. Είναι πολύ δύσκολες ώρες για μας, έχουμε δύο παιδιά μαζί. Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος, ήταν το στήριγμά μας," συμπλήρωσε με δυσκολία.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
Ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε στις 5 τα ξημερώματα από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ στην οδό Ιουλιανού προκειμένου να πάρει το αυτοκίνητό του και να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Περίμεναν το δεύτερο παιδί τους.

Όμως ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε, δέχθηκε τρεις μαχαιριές από αδίστακτους, οι οποίοι άρπαξαν μια κάμερα που κρατούσε στο χέρι του.
Στο διαμέρισμα η ετοιμόγεννη γυναίκα του και η πεθερά του περίμεναν. Μετά από ώρα, οι δύο γυναίκες κατέβηκαν στο δρόμο για να αντικρίσουν τον άνθρωπό τους βουτηγμένο στο αίμα.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις