Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο φόβος φυλάει τα... έρημα- Επιφύλαξη απέναντι στους απογραφείς

Πάτρα: Ο φόβος φυλάει τα... έρημα- Επιφύ...

Δεν άνοιγαν τις πόρτες ανήσυχοι απο την αύξηση της εγκληματικότητας οι πολίτες

Επιφυλακτικοί εμφανίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι ένοικοι κατοικιών στην Πάτρα τους οποίους επισκέφθηκαν το πρωί οι απογραφείς της Εθνικής Στατιστικής Αρχής.

Όπως δήλωσαν επόπτες και απογραφείς οι περισσότεροι - κυρίως ηλικιωμένοι- εμφανίζονταν φοβισμένοι και δεν άνοιγαν τις πόρτες των σπιτιών τους φοβούμενοι οτι αυτός που τους χτυπούσε το κουδούνι δεν ήταν απογραφέας αλλά κάποιος που ενδεχομένως να ήθελε να εκμεταλλευτεί τη διαδικασία για να εισβάλει στο σπίτι τους και να τους ληστέψει.

Αυτό που διευκρινίζεται πάντως απο την αρμόδια υπηρεσία για να καθησυχαστούν οι πολίτες είναι οτι οι απογραφείς θα φορούν κονκάρδα με το ειδικό σήμα της Αρχής και το όνομα τους, καθώς και το όνομα και το τηλέφωνο του επόπτη τους. Εάν κάποιος πολίτης αμφιβάλλει για τον απογραφέα, μπορεί να επικοινωνήσει με την ΕΛΣΤΑΤ στα τηλέφωνα 213 135 2138-40.

Παράλληλα επισημαίνεται οτι ο απογραφέας δεν θα ζητησει να του προσκομιστεί κανένα απολύτως επίσημο έγγραφο όπως το ΑΦΜ, ταυτότητα, διαβατήριο κτλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις