Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Επι δράσει" στο θεάτρο Αγορά

"Επι δράσει" στο θεάτρο Αγορά

Δείτε την παράσταση "Τάσεις Φυγής» το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Το θεατρικό εργαστήρι «επί δράσει» παρουσιάζει την παράσταση: «Τάσεις Φυγής», μια συρραφή μονολόγων από το ευρωπαϊκό δραματολόγιο με άξονα το «Κουκλόσπιτο ή Νόρα» του  Ίψεν.  Θα δοθούν δύο παραστάσεις το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 9:30μ.μ. και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, 7:00μ.μ & 9:30μ.μ. στο Θέατρο Αγορά (Καραϊσκάκη 149).

Η σκηνοθεσία είναι των Γιούλης Δούβου- Ζωής Λυμπεροπούλου

Και εμφανίζονται οι: Μάρκος Βασιλάκης, Κων/να Νταντάμη, Μαρία Παπαδοκωστάκη, Ιωάννα Κάμαρη, Μαρία Γεωργακοπούλου,                                      Λίλη Κυριλή,  Μαρία Ανδρικοπούλου, Φιλιώ Φωτειάδη και Μαρία Γεωργακοπούλου.

Η παράσταση αποτελεί ένα συνδυασμό έργων που έχουν σαν κοινή βάση την γυναικεία δύναμη.  Διαφορετικές πτυχές ενός και μόνο προσώπου. Της κούκλας. Οποιασδήποτε γυναίκας…

«Με μεγάλη έκπληξη μετά την επιλογή των παραπάνω μονολόγων, διαπιστώσαμε πως σε όλους αναφέρεται σε καίρια σημεία η λέξη δυνατή» σημειώνουν οι υπεύθυνοι της παράστασης και συνεχίσουν: «Είναι η στιγμή που η κούκλα ¨ξυπνάει¨ και αποκτά το θάρρος της γνώμης της, τη δύναμη να μιλήσει, να φύγει από την κατάσταση που την κρατάει παγιδευμένη. Τάσεις φυγής».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture