Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τζίρο 10 εκατομμυρίων ευρώ θα φέρει στην Πάτρα η συνάντηση των φίλων της Harley Davindson

Τζίρο 10 εκατομμυρίων ευρώ θα φέρει στην...

Αναμένονται πάνω απο 10.000 επισκέπτες τον προσεχή Μάιο

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε το επιχειρησιακό σχέδιο για το σούπερ-ράλι, δηλαδή την εκδήλωση των φίλων της Χάρλεϊ-Ντάβιντσον που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα στο χρονικό διάστημα 20 με 24 Μαΐου του 2010.

Πάνω από 10.000 μοτοσικλετιστές από όλη την Ευρώπη θα έχουν εδώ την ετήσια συνάντησή τους, η οποία φέτος φιλοξενήθηκε στην Φινλανδία. Το Σούπερ Ράλι αναμένεται να προκαλέσει στην πόλη έναν τζίρο της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ και μαζί, βεβαίως, πρόκειται για μια συνάντηση που θα ενισχύσει τη διεθνή φήμη και το κύρος της πόλης μας, τόνισε πριν απο λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Πατρέων Ζώης Μαρίνος κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων. Προσθέτοντας:

"Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειώσουμε μια γενικότερη διάσταση.

* Υπάρχει πάντα το μεγάλο αίτημα του αυτοκινητοδρομίου.

* Το Μάιο θα έχουμε την ετήσια συνάντηση της Χάρλεϊ-Ντάβιντσον.

* Πρόσφατα είχαμε και με μεγάλη επιτυχία τους πρώτους αγώνες καρτ στο κέντρο της Πάτρας.

Συνεπώς γίνεται φανερή μια στρατηγική που επιδιώκει να μετατρέψει την Πάτρα σε πόλο έλξης για το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πέραν τούτου πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή τη φορά, για το Σούπερ Ράλι, έχουμε στη διάθεσή μας ένα πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο και μαζί να σημειώσουμε το πιο σπουδαίο απ’ όλα. Ότι η διοργάνωση συνάντησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου αυξημένη αποδοχή, δηλαδή υπερψηφίστηκε όχι μόνο από την παράταξη της πλειοψηφίας, αλλά και από την Παράταξη του κ. Φλωράτου καθώς και από την παράταξη του κ.Δημαρά.

Αυτή η αυξημένη πλειοψηφία προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση στη δημοτική αρχή και εκφράζει τη διάθεση του Σώματος να είναι ενωμένο πάνω στα μεγάλα ζητήματα της πόλης".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά