Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με πολύ "χοντρό" πορτοφόλι οι φοιτήτριες του ροζ κυκλώματος στην Πάτρα

Με πολύ "χοντρό" πορτοφόλι οι ...

Τι γράφει σήμερα η "Εσπρέσσο"

Χρυσές δουλειές έκαναν οι φοιτήτριες της Πάτρας που μπλέχτηκαν στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του σκοτεινού λαβυρίνθου του ροζ κυκλώματος που έχει απλώσει τα δίχτυα του σε όλη τη χώρα, καθώς οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους έκρυβαν θησαυρούς, όπως γράφει σήμερα η "Εσπρέσσο" και όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας.
Μετά τη σύλληψη της 18χρονης φοιτήτριας που «ψάρευε» πελάτες μέσω αγγελίας στο Διαδίκτυο οι διωκτικές αρχές της Πάτρας δεν σταμάτησαν ούτε για μια στιγμή να αναζητούν τον εγκέφαλο του ροζ κυκλώματος, τον 45χρονο καλλιτεχνικό μάνατζερ, προκειμένου να εξαρθρώσουν το δίκτυο που παγιδεύει στα δίχτυα του νεαρά κορίτσια. Ωστόσο, αν και εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, οι αστυνομικοί ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης βρίσκονται καθημερινά μπροστά και σε μια νέα συνταρακτική αποκάλυψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθώντας τις κινήσεις της δεύτερης φοιτήτριας που αναφερόταν στην αγγελία («Είμαστε 18χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα...») οι άντρες της Ασφάλειας ανακάλυψαν σε τραπεζικό λογαριασμό της δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο τραπεζικός λογαριασμός που είχε ανοίξει πριν από έξι μήνες η 18χρονη κοπέλα με το όνομα Εύη περιείχε το ποσό των 90.000 ευρώ. Το γεγονός αποδεικνύει ότι οι φοιτήτριες που συμμετείχαν στο ροζ κύκλωμα, το οποίο απευθυνόταν σε ευκατάστατους κυρίους με παχυλά πορτοφόλια, είχαν, παρά την οικονομική κρίση, αρκετή πελατεία.

Οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η Εύη μιλούν από μόνες τους και αποκαλύπτουν το μαρτύριο που βιώνουν καθημερινά αυτά τα νεαρά κορίτσια, τα οποία πείστηκαν να πουλούν το κορμί τους προκειμένου να έχουν μια χλιδάτη ζωή. Εάν η Εύη κατάφερε μέσα σε έξι μήνες να αποταμιεύσει 90.000 ευρώ, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε μήνα κέρδιζε τουλάχιστον 15.000 ευρώ. Η ταρίφα των κοριτσιών για μια συνεύρεση άγγιζε τα 400 ευρώ, άρα για να συγκεντρωθεί το ποσό η 18χρονη υπολογίζεται ότι πρόσφερε μηνιαίως της υπηρεσίες της κατά μέσο όρο σε τριάντα επτά γενναιόδωρους κυρίους.

Γι’ αυτό, όπως σημείωσε στην «Espresso» ο διοικητής της Ασφάλειας Πατρών Θανάσης Νταβλούρος, οι αστυνομικοί προσπαθούν 24 ώρες το 24ωρο να βάλουν τέλος στη δράση του κυκλώματος και να γλιτώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτά τα κορίτσια από την πορνεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις