Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Περιμένει… Ανάσταση η τοπική αγορά

Αιγιάλεια: Περιμένει… Ανάσταση η τοπική αγορά

Αυξημένη κίνηση με «σφιγμένους» καταναλωτές

Τη δική της…Ανάσταση προσδοκά να κάνει η τοπική αγορά της Αιγιάλειας, με τους καταστηματάρχες να περίμεναν πως και πως αυτές τις μέρες, για να «πάρουν» μια πασχαλινή οικονομική ανάσα.

Μηνύματα αισιοδοξίας στέλνει μέσω των «Νέων της Αιγιάλειας», ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγίου Βαγγέλης Ευαγγελίου, εκτιμώντας ότι η κίνηση θα κυμανθεί ανοδικά την Πασχαλινή περίοδο, με το μεγαλύτερο τζίρο να γίνεται για την αγορά του οβελία, ενώ εκτιμά ότι θα υπάρξει και άνοδο στα είδη ένδυσης-υπόδησης. Παράλληλα επισημαίνει την ανάγκη στήριξης της τοπικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγίου αναφέρθηκε και στην αύξηση που παρατηρείται στα «λουκέτα» των εμπορικών επιχειρήσεων, τα οποία όπως δηλώνει, στην περιοχή μας κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Τους Αιγιώτες της Αθήνας, περιμένει ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγίου Αρίστος Τηλιγάδης, που όπως επισημαίνει πάντα δίνουν μία ανάσα στην αγορά. Οι Αρτοποιοί, όπως αναφέρει ο κ. Τηλιγάδης στα «Νέα της Αιγιάλειας¨, για μία ακόμα φορά κρατάνε και την ποιότητα και τις καλές τιμές.

Την προσοχή  των καταναλωτών, συνιστά ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Αιγιαλείας Παναγιώτης Βούλγαρης, καθώς δεν λείπει και από αυτό το Πάσχα η εμφάνιση ψευτοπαραγωγών που δίνουν αμφιβόλου ποιότητας κρέατα. Φέτος και επειδή το Πάσχα των Ορθοδόξων «πέφτει» μαζί με των Καθολικών, έχει παρατηρηθεί αύξηση στις εξαγωγές των ελληνικών αρνιών στην Ιταλία αλλά και στην Τουρκία, με αποτέλεσμα λόγω της μεγάλης ζήτησης να ανεβαίνει και η τιμή του. Επάρκεια πάντως σε ελληνικό κρέας θα έχουμε, παρ’ όλο ότι θα υπάρξουν μικρότερες ποσότητες σε σύγκριση με πέρυσι, λόγω και των αυξήσεων στις εξαγωγές.

Τέλος ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Αιγιαλείας ανάφερε στα «Νέα της Αιγιάλειας», ότι θα προγραμματιστεί συνάντηση με τον δήμαρχο Στάθη Θεοδωρακόπουλου όσον αφορά την ανάγκη δημιουργίας ενός σφαγείου στην Αιγιάλεια, που θα δώσει και οικονομική ανάσα και θα ωθήσει παράλληλα και παραγωγούς να αναπτύξουν την κτηνοτροφία στην περιοχή.

Δ. Ζωιτσουδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις