Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος:Στην επιτροπή δημοτικής διαβούλευσης το θέμα επιμήκυνσης της διάρκειας πεζοδρόμησης σε Ψανή και Γρίμποβο

Ναύπακτος:Στην επιτροπή δημοτικής διαβού...

Αντικρουόμενες οι απόψεις που έχουν ακουστεί κατά περιόδους

Στην επιτροπή δημοτικής διαβούλευσης θα συζητηθεί το θέμα της επιμήκυνσης της διάρκειας πεζοδρόμησης σε Ψανή και Γρίμποβο. Ένα θέμα που επί χρόνια μας απασχολεί, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αντιμετωπιστεί τολμηρά...

Μετά την σχετική συζήτηση που θα γίνει στο τοπικό συμβούλιο της Ναυπάκτου την Κυριακή 10 Απριλίου , σειρά θα πάρει η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης την Δευτέρα 11 του μήνα κατά την συνεδρίασή της που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του ΞΕΝΙΑ.

Αντικείμενο της επιτροπής η διατύπωση γνώμης για την επιμήκυνση της χρονικής περιόδου του κλεισίματος των παραλιών Γριμπόβου- Ψανής.

Οι απόψεις που έχουν ακουστεί, κατά περιόδους, για το συγκεκριμένο ζήτημα αρκετές και πολλές φορές αντικρουόμενες. Υπάρχουν φωνές που θέλουν τις παραλίες της πόλης προσβάσιμες στα οχήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ υπάρχουν και απόψεις που τάσσονται υπέρ μιας μόνιμης πεζοδρόμησης που θα αλλάξει ριζικά το τοπίο της πόλης.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφασιστεί κάποια στιγμή προς τα που θέλουμε να πάμε και να εφαρμοστεί μια λύση που θα είναι πιο μόνιμη και δεν θα αλλάζει ανάλογα με τις διαθέσεις της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Καθώς όμως μιλάμε για δύο δρόμους που σήμερα συμβάλουν στην κυκλοφορία της πόλης, η όποια παρέμβαση θα πρέπει να είναι ενταγμένη σε ένα ευρύτερο κυκλοφορικό σχεδιασμό.
Οι πληροφορίες μας, πάντως αναφέρουν, ότι θα υπάρξει πρόταση για πεζοδρόμηση Ψανής και Γρίμποβου (δοκιμαστικά) για την περίοδο των γιορτών του Πάσχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις