Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θρίλερ με το Dancing της Κυριακής!

Θρίλερ με το Dancing της Κυριακής!

Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αναζητούν λύσεις για να μην αφήσουν τους τηλεθεατές χωρίς την εκπομπή, λόγω της απεργίας

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί το θέμα με το επόμενο επεισόδιο του «Dancing with the stars», δεδομένου ότι από αύριο και μέχρι το πρωί της Κυριακής δημοσιογράφοι και τεχνικοί απεργούν. Η παραγωγή του σόου κάθεται  σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς το επεισόδιο της Κυριακής δεν είναι δυνατόν να προβληθεί live.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την Πρωινή Μελέτη, η παραγωγή του σόου εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις για να μην αφήσει τους τηλεθεατές χωρίς εκπομπή την ερχόμενη Κυριακή.

Η πρώτη σκέψη των ιθυνόντων του Ant1 είναι να βγει μαγνητοσκοπημένο το επεισόδιο της Κυριακής και η ψηφοφορία να κρατήσει όλη την εβδομάδα και να αποχωρήσει το ζευγάρι με τις λιγότερες ψήφους στην αρχή του επόμενου live. Μεγάλη είναι, λοιπόν, η πιθανότητα να γίνει η μαγνητοσκόπηση του show με προσωπικό ασφαλείας το Σάββατο και να παρουσιαστεί σε όλους εμάς την Κυριακή.

Εμπόδια όμως υπάρχουν και στη μαγνητοσκόπηση του show, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της “Πρωινής Μελέτης”, πολλοί από τους διαγωνιζόμενους δεν μπορούν να βρεθούν το Σάββατο στο πλατό, λόγω άλλων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Ο Αργύρης Αγγέλου για παράδειγμα και η Ζέτα Μακρυπούλια έχουν παραστάσεις στο θέατρο και η Μαρία Τσουρή έχει αγώνα πόλο στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight